Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Naša firma sa zaoberá predajom stolárskych potrieb. Pre našich klientov sme schopní zaistiť, ABS hrany ku všetkým plošným materiálom dostupných v Českej republike. V ponuke máme aj všetky lepidlá potrebné na výrobu aj montáž nábytku, od disperzie, cez chemoprén v spreji, až po konštrukčné montážne lepidlá. Výrobcom nábytku z drevotriesky môžeme ...

Kompletná realizácia interiéru - stolárska výroba - nábytok na mieru - kuchyňa, kuchynský nábytok - kúpeľňový nábytok - nábytok do predajní a kancelárií - vstavané skrine.

Hodinový manžel - údržba záhrad, kosenie trávnikov - drobné zámočnícke a klampiarske práce - pokládka zámkovej dlažby - stolárske práce - elektrotechnické práce - inštalatérske práce - maliarske práce - opravy a rekonštrukcie v domácnosti.

Služby: - rizikové výrub stromov za použitia stromolezeckej techniky - výkup, predaj guľatiny. Predaj: - vianočné stromčeky - oleje, reťaze do motorových píl (Stihl, Husquarna).

Predaj, navrhovanie, inštalácia: - rovnotlakové vetranie s rekuperáciou - rekuperačné jednotky, rekuperácia - odťahový ventilátor, odťahové ventilátory - vetracie systémy, vetranie do domov, kancelárií, pracovné priestory - prívodné prvky vzduchu do steny - prívodné prvky vzduchu do okien - vetracie štrbiny - ochrana odkvapových ...

Predaj: -semená konope, exotických rastlín, bylín -masážne oleje -pivná kozmetika -chilli korenie -omáčky -čokoláda a ďalšie.

Predaj: -semená konope, exotických rastlín, bylín -masážne oleje -pivná kozmetika -chilli korenie -omáčky -čokoláda a ďalšie.

Predaj: -semená konope, exotických rastlín, bylín -masážne oleje -pivná kozmetika -chilli korenie -omáčky -čokoláda a ďalšie.

Štúdio podláh. Podlahárstvo. Podlahárske práce. Pokladanie, pokládka, predaj: - podlahové krytiny, interiérové dvere a zárubne - plávajúce podlahy (laminátové, drevené) - koberce - PVC - linoleum - vinyl - marmoleum - korok. Zaisťujeme aj vyliatie podláh anhydridom - anhydritové liate podlahy. Sídlo firmy: - Rovniny 708/100, ...

Činnosť: - služby hodinového manžela - hodinový manžel.

Zámočníctvo. Zváranie. Výroba: - nerezové bazény. Zákazková výroba.

Spoločnosť Květiny Hrádek sa zaoberá predajom kvetov a darčekového tovaru. Ponúkame aj aranžérske služby, fotoslužby a výrobu pečiatok. Služby: - predaj kvetov - predaj darčekového tovaru - aranžérske služby - fotoslužby - výroba pečiatok. Predajňu nájdete na adrese Hrádecká 156, Slavičín - Hrádek na Vlárskej dráhe.

Špecializáciou našej firmy sú krby, kachľové pece a sporáky. Ako už bolo spomenuté naša firma sa zameriava na navrhovaním a realizácii krbov, kachľových pecí, sporákov a pecí. Do nášho portfólia patria krby moderné, klasické, akumulačné, krbové a kachľové pece aj kachľové sporáky. Ďalej v našom sortimente nájdete aj teplovzdušné aj ...