Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Hodinový manžel - inštalatérske práce - zámočnícke práce - tesárske a stavebné práce - úpravy interiérov - údržba záhrady - nákladná autodoprava.

Požičovňa: - stavebné náradie - prívesné vozíky - s rampou, bez rampy, s plachtou, motovan - párty stany - mobilné stany 3x3m, 3x4, 5m, 3x6m - záhradné udiarne - grily na prasiatka, prasatoče. Čistenie interiérov osobných áut. Umývanie vozidiel, dodávok. Pneuservis. Predaj: - propán bután fľaše.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - montáž a revízia bleskozvodov - oprava a montáž verejného osvetlenia a rozhlasu.

Zaoberáme sa výrobou a montážou samonosných posuvných brán, krídlových brán, bránok a plotových výplní. Zákazková výroba menších oceľových konštrukcií.

Vykonáva všetky kúrenárske, vodoinštalatérske a plynárske práce vrátane zapojenia plynu a plynových kotlov kompletné navrhnutie a realizácia rozvodov vody, kúrenia, kanalizácie a plynu na váš nový dom či rekonštrukciu dodávka + montáž kotlov - navrhne a zrealizuje kotolňu, technické poradenstvo. (sme v projekte zelená úsporám)

Predaj - strešná krytina - asfaltové šindle - strešné škridly - strešné okná - odkvapové systémy. Činnosť - klampiarske práce - pokrývačské práce - sadrokartonárske práce - murárske práce.

Realitný maklér - predaj nehnuteľností.

Činnosť: - správa, prenájom a výstavba nehnuteľností.

Služby: - realizácia kultúrnych, spoločenských a športových podujatí - zastrešené pódiá, ozvučenie, osvetlenie

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie - obklady, dlažby

Návrhy, projekcia, realizácia a údržbu záhrad - zakladanie trávnikov výsevom alebo pokladaním trávnikových kobercov - výsadba okrasných drevín - zakladanie, okrasných a kúpacích jazierok - pravidelná údržba záhrad - kosenie a údržba trávnikov - realizácia a údržba verejnej zelene - návrhy a realizácia závlahových systémov - návrhy a ...

E-shop, internetový obchod - dekoratívne darčekové predmety východnej kultúry - tradičné japonské kokeshi bábiky - zberateľské bábiky - módne a bytové doplnky.

Realitný maklér - predaj nehnuteľností.

Realitný maklér - predaj nehnuteľností.

Autocamping je umiestnený v susedstve letných kúpeľov a krytého plaveckého bazéna, ponúka na využitie 28 miest pre obytné prívesy a 32 miest pre stany.

Maloobchod, predaj: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytové jadrá. - kúpeľne. Stavby RD a rekonštrukcie budov.