Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Záhradníctvo Staráme sa o stromy, prerezávame, Vysádzame stromčeky, kríky a živé ploty, Sadíme bylinky, kvety aj zeleninu Hnojíme Odstraňujeme burinu Pripravujeme nové záhony

Výroba stavebno stolárska a tesárska. Výroba: -drevené okná, eurookná, okná sú preverené štátnou skúšobňou -dvere vrátane montáže a zapravenia -kuchyňa, inštalácia vrátane spotrebičov -zákazkové stolárstvo.

Výroba, predaj: - dvere masív vnútorné, vonkajšie - dvere a zárubne SAPELI - vstavané skrine - okná EURO od firmy TTK - schody a zábradlia /drevené, nerez/ - kuchynské linky vrátane 3D návrhu - plávajúce podlahy Egger, Magnum - nábytok na mieru - podbitie domov, drevené ploty - všetky stolárske práce Možnosť splátkového ...

Výroba: -interiérov, exteriérov na zákazku. Frézovanie: -okenné a dverné silikónové tesnenie. Nábytkárska výroba: -obývacie izby -kuchyňa -spálňa -vstavané skrine -študentské a detské izby -drevené okná -zárubne -dvere -dvere vchodové aj interiérové -na záhradu lavice, altány, pergoly.

Výroba stavebno stolárska a tesárska. - kuchyňa - obývacie izby - postele - rustikálny nábytok - kancelársky nábytok - zdravotnícke zariadenia - dvere - výstavné stánky - dyhovaný nábytok.

Výroba a predaj: Denná bielizeň, nočná bielizeň, spodná bielizeň. Pre firmu Pleas a.s. je kvalita na prvom mieste, preto pozorne dohliada na najvyššiu kvalitu už od výroby materiálov, neustály vývoj strihov, až po prísnu výstupnú kontrolu. Sme hrdí na to, že sme výhradne česká firma a vďaka tomu ručíme za kvalitu dennej i nočnej bielizne, na ...

V našom obchode nájdete širokú škálu rezaných i črepníkových kvetín, mnoho zaujímavých a praktických floristických dekorácií z kvetov živých aj umelých, výzdobu pre čas dušičiek, Veľkej noci alebo Vianoc, ale aj drobné darčeky pre potešenie a skrášlenie vášho všedného dňa.

Výroba, práca: -truhlárske -kuchyňa -záhradný nábytok -skrine -postele.

Veľkoobchod: -telekomunikačný, elektroinštalačný a zemniaci materiál -výpredajový portál vypredaj.biz -požičovňa strojov a náradia Chotebor, Havlíčkův Brod -rekreačné stredisko Geofond Chotěbor. Telekomunikačný materiál sklad II., požičovňa náradia: Sokolohradská 8, Chotebor, tel: 602222336. Požičovňa náradia HB: Beckovského 2045, ...

Predaj: - piesok - kačírok - štrk - okrasné záhradné kamene - podornice.

Výroba, montáž, predaj, servis: - garážové a priemyselné (sekčné, rolovacie) vráta - predokenné rolety - vjazdové brány (posuvné samonosné, krídlové) - parkovacie systémy - plastové okná - okenné parapety (vonkajšie, vnútorné) - markízy - mreže - tieniaca technika.

Sme firma z Opavy a zákazníkom zaisťujeme dodávku, montáž a servis kompresorov a pneumatického náradia. Kompresory dodávame piestové olejové a pre potravinárstvo piestové bezolejové. Dodávame tiež kompresory skrutkové a to aj v prevedení s frekvenčnými meničmi. Ku všetkým dodaným kompresorom zaisťujeme záručný aj pozáručný servis a ...

Montáž, opravy, revízie, kontroly a skúšky plynových zariadení. Opravy plynových sporákov a pl. prietokových ohrievačov - iba zn.MORA.

Kuchyne a interiéry Výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - spálňa - kancelárie - kúpeľňový nábytok - nábytok do škôl a škôlok .... - predaj elektrospotrebičov - komplexná rekonštrukcia interiérov bytov a domov ( podlahy, dvere, murárske, maliarske, elektrikárske práce a sadrokartón)

Oprava, servis, plynoservis : Bereta, Dakon, Unical, Therm, Immergas, Viadrus, Attack ..... atď Revízia kotlov tuhé palivo: Kovarson, Viadrus, Attack, Opop, Dakon, Benekov...........atď.

Výroba: -Elektrické rozvádzače -měděné lampy -Elektrické pece pre vytvarovací rámy.

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.

inštalácia a predaj vykurovacích fólií a infrapanelu značky HEAT DECOR - autorizovaný partner

Výroba a montáž nábytku a kompletná realizácia interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Stolárstvo. Výroba: - vnútorné a vonkajšie dvere a zárubne z masívu aj atypické - celodrevené schodiská - okná - nábytok.