Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárstvo. Výroba: - vnútorné a vonkajšie dvere a zárubne z masívu aj atypické - celodrevené schodiská - okná - nábytok.

Veľkoobchod, maloobchod: - kúpeľňové štúdio - PRIAMI DOVOZCOVIA DLAŽIEB A OBKLADOV ZO ŠPANIELSKA - španielske obklady a dlažby PERONDA, APARÍCIU, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitárna keramika, CATALAŇO - všetko vybavenie kúpeľne. Grafické spracovanie návrhov kúpeľní a interiérov podľa priania zákazníka.

Celororočná údržba a opravy ciest, komunikácií, parkovísk, chodníkov a nehnuteľností. Čistenie fasád, objektov, priemyselných a výrobných technológií, vodných tokov. Údržba zelene a kultivácia pozemkov, krajinotvorba. Regenerácia prírodných plôch, parkov, industriálnych a priemyselných zón.

Maloobchod, predaj: -stavebný materiál -rezacie diamantové kotúče pre ručné uhlové brúsky, stolové píly, rezače spar (betón, dlažba, taška, asfalt, keramika) -akrylátové vane, kúpeľňové doplnky, sanitárny tovar -domáce potreby, tel.: 515333107 -plynové sporáky. Stavebná činnosť: -stavby občianske, priemyselné, ...

ESLINE s.r.o. sa zameriava na návrhy, realizáciu a predaj osvetlenia pre priemyselné a logistické areály.

ESLINE s.r.o. sa zameriava na návrhy, realizáciu a predaj osvetlenia pre priemyselné a logistické areály.

SALEX trade spol. s r.o. sa zameriava na predaj ručného, pneumatického, automobilového a aku náradia a záhradnej techniky.

FOLZA s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie domov a bytov, výkopové práce, montáže klimatizácií, zabezpečenie, kamerových systémov a na elektroinštalačné práce.

Metal Components s.r.o. sa zameriava na predaj kotevnej techniky, spojovacieho materiálu, brúsnych kotúčov, vŕtacích nástrojov a ďalších produktov.

Podlahárske práce. Predaj, pokládka: - podlahové krytiny - PVC - koberce - vinylové podlahy - plávajúce podlahy.

Spoločnosť Instalatér Brno sa zaoberá všetkými vodo inštalatérskymi, kúrenárskymi, murárskymi, maliarskymi, natieračskými a elektrikárskymi prácami. Realizujeme kompletnú rekonštrukciu bytov, kúpeľní a bytových jadier. Vykonávame dodanie a montáže plávajúcich podláh a kuchynských liniek. Zaistíme výrobu a montáž vstavaných skríň na ...

Firma SUNLS s.r.o. je popredným českým dodávateľom plastových okien, žalúzií, roliet, markíz, dverí do zimných záhrad a garážových brán. U týchto výrobkov zaručujeme výbornú kvalitu, praktickosť a zároveň dobrý estetický dojem. Naši profesionáli Vám okná či vráta precízne namontujú v priebehu niekoľkých dní. Referencie spokojných zákazníkov ...

Široký sortiment nábytkových doplnkov vám dodá firma SEKAR, spol.s r.o. Našim zákazníkom ponúkame rozsiahlu škálu nábytkových úchytiek, nábytkového kovania, bytových doplnkov, porcelánové a industriálne svietidlá, vypínače, zásuvky, okenné a dverné kľučky, keramické obklady, umývadlá alebo toalety. Nájdete u nás však aj porcelánové ...

Firma vyrába kvalitný nábytok na zákazku, a tiež realizuje vonkajšie objekty do záhrad: - pergoly, terasy, obývacie steny - vstavané skrine, komody - kuchyne pre rodinné domy - mini bary, učtárne - kancelárie, jedálenské stoly a ďalšie.

Elektropal s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, ozvučenie a bezpečnostné a kamerové systémy.

Naša spoločnosť Diarex s.r.o. sídliaca v okrese Břeclav sa zaoberá predovšetkým rezaním a vŕtaním železobetónových konštrukcií diamantovou technikou. Režeme stenovou a škárovou pílou a diamantovým lanom. Vykonávame jadrové vŕtanie, kedy zabezpečujeme prestupy pre všetky druhy rozvodov, odvŕtavanie nepravidelných otvorov, odvŕtaniu vzoriek pre ...

Drevovýroba, zákazková výroba: - vybavenie pre škôlky (stoly, stoličky, regálové systémy, drevené hračky) - drevené darčekové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamné predmety - nábytkové diely.