Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stavebná firma pôsobiaca po celom Juhomoravskom kraji. Rekonštrukcia nehnuteľností, stavba rodinných domov na kľúč, výroba nábytku na mieru, poskytovanie upratovacích služieb.

Kompletné služby: - elektroinštalácia - revízia vyhradených elektr.zariadení - vodoinštalatérstvo - kúrenárstvo. Predaj: - elektromateriál. Pobočka Dobruška Montáže Dobruška Domašínska 635, 518 01 Dobruška Telefón: 494 623 375 E-mail: dobruska@elmon.cz Maloobchod Dobruška Kostolné 393, 518 01 Dobruška Telefón: 494 621 088 ...

Spoločnosť Slovaktual Perymont Zlín je autorizovaným obchodným zástupcom a distribútorom produktov firmy Slovaktual s.r.o., ktoré zahŕňajú plastové okná a dvere, hliníkové okná a doplnky k tomuto sortimentu. Zákazníkom nielen v Zlínskom kraji ponúkame predaj, montáž a dodávku výrobkov prvotriednej kvality potvrdenú niekoľkých certifikáty, ...

Výroba a montáž: -plastových okien a dverí -parapety - umelý mramor, kameň -žalúzie.

Vývoj a distribúcia špeciálnych technológií a materiálov pre oblasť baníctva, podzemného staviteľstva, geotechniky a pozemného staviteľstva. Vykonávanie spevňujúcich a utesňujúcich injektáží, kotvenia, vŕtania, sanácií betónu a pamiatok, rekonštrukcií stavieb. Výroba injekčných závitovkových čerpadiel.