Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj: -obklady a dlažby -vodovodné batérie -vane a masážne systémy -sprchovacie kúty a boxy -sanitárna keramika. Realizácia kúpeľní: -kúpeľne na kľúč -novostavby kúpeľní -3D návrhy zadarmo.

Výroba,montáž,servis,predaj: -plastové okná -doplnky -žalúzie -rolety -siete proti hmyzu.

Predaj, montáž, servis: -plastové okná -žalúzie, rolety, siete proti hmyzu -parapety. Sídlo firmy: Úlohy 1055, Bzenec tel.č. 518384482

Výroba a predaj: - plastové okná a dvere.

Výroba a montáž plastových okien. Plastové okná. Dvere. Doplnky. Izolované dvojsklá.

Predaj: -plastové okná ALUPLAST-IDEAL 2000 s celoobvodovým kovaním MACO a izolačným dvojsklom -plastové dvere. Služby: -vybúranie starých okien -montáž nových plastových okien -možnosť výberu z niekoľkých farebných odtieňov -záruka 5 rokov -doprava na miesto zadarmo -poradenstvo -možnosť splátok.

Obchodné a technické stredisko. Firemné zastúpenie. Výroba, predaj, dodávka, montáž: - plastové okná (okien) - plastových dverí (dvere) - výplne stavebných otvorov - parapety, parapetné dosky - zimné záhrady.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -plastové okná

Naša spoločnosť Cool Technology s.r.o. sídliaca v okrese Děčín ponúka svojim klientom všetky služby v oblasti klimatizačných zariadení, tepelných čerpadiel a vzduchotechniky. Môžete sa na nás obrátiť ako s požiadavkou na odporúčanie vhodného zariadenia, ako aj na následné dodanie a montáž zariadení. Svojim zákazníkom ponúkame tiež záručný aj ...