Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, predaj: - bridlicová strešná krytina - bridlicové obklady a dlažby.

Poskytovateľ bytov na prenájom: - krátkodobé aj dlhodobé prenájmy.

Pôsobenie v zlievárenskom a oceliarskom priemysle. Prenájom atraktívnych obchodných a kancelárskych priestorov vo vlastných nehnuteľnostiach. Sídlo spoločnosti: - Václavská 2027/11, Ostrava – Mariánske Hory.

Kosenie trávy Olomouc a okolie. Upravujeme a kultivujeme záhrady, lúky, trávnaté plochy okolo rodinných domov, chát, chalúp, tiež udržiavame zeleň vo firemných areáloch a okolo bytových komplexov. Likvidujeme náletové dreviny, kríky a trávy. Prídeme, pokosiť a pohrabeme.

Naša firma sa zaoberá všetkými elektromontážními a revíznymi prácami súvisiacimi s elektrinou. Súčasťou našich služieb je tiež maloobchodný veľkoobchodný predaj elektroinštalačného materiálu. Poskytujeme prvotriedne služby v celom spektre elektrotechniky. Sme vybavení modernými detekčnými meracími prístrojmi a kvalitným náradím vrátane ...

Na výkup bytov, rodinných domov a ich následné rekonštrukcie sa zameriava firma G2 Rekonstrukce s.r.o. Zlín. Vykonávame predovšetkým kompletné aj čiastočné prestavby bytov, kúpeľní, bytového jadra a rekonštrukcie RD v regióne Zlínsky kraj. Výhodný výkup nehnuteľností – rodinné domy aj byty vykúpime až za 120% odhadnej ceny. Vykupujeme aj byty ...

Predaj, e-shop: - náradie - kladivá - záhradná technika - kompresory - ručné píly - rýle - lopaty - kosačky - plotostrihy - záhradné traktory. Požičovňa, opravy, servis: - elektrické, benzínové ručné náradie - záhradná technika. opravy: - elektromotory - transformátory - čerpadlá - prevíjanie cievok.

Spoločnosť MONTEMA, spol. s r.o. je firma zo Zlínskeho kraja v Českej republike - členský štát Európskej únie. Zameriavame sa na oceľové konštrukcie, technologické celky a potrubné priemyselné rozvody. Spoločnosť realizuje a sťahovanie strojov, strojných zariadení. Montáže aj demontáže oceľových konštrukcií, technologických celkov aj výrobných ...

Výroba: - zákazková kovovýroba - zámočnícke a zváračské práce - vykonávame oplotenie pozemkov - strojné obrábanie kovov

Výroba: -drôtený program -kovovýroba -výrobky z drôtov -ohýbanie drôtov -zváranie drôtov. Prenájom nebytových priestorov.

Realitné služby - predaj, prenájom nehnuteľností, bytov a domov.

Činnosť: - kovoobrábanie - zámočníctvo - výroba z nerezu

Zákazková výroba klampiarskych výrobkov, odkvapových systémov a plechových krytín z materiálov, ako je lakovaný oceľový alebo zinkovaný plech, hliník a meď.

Developerská činnosť - rodinné a bytové domy Inžinierska činnosť - právny servis, profesionálne riadenie, výkup pozemkov Zhotovitelská činnosť - odborné prevedenie stavieb realitná činnosť

Špecializujeme sa na výrobu a predaj hliníkového oplotenia a dekoračného vonkajšieho osvetlenia. Ponúkame hliníkové ploty, oplotenie alebo iba plotové polia s modernými motívmi a spoľahlivým prevedením.

Výroba, predaj, e-shop: - firemné oblečenie - uniformy, školské uniformy - uteráky