Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod, predaj: -elektroinštalačný materiál.

Maloobchod a veľkoobchod: -elektroinštalačný materiál.

Firma UNIKOV Steel, s.r.o. sa zaoberá kovovýrobou. Strojárska výroba, ľahká obrobňa, nástrojáreň, prípravovňa materiálu, prášková lakovňa. Výroba kovového záhradného nábytku - stoličky, stoly, doplnky, príslušenstvo - návleky, podušky, ostatného kovového nábytku - postele, skrine. Prevádzkuje aj e-shop. Spoločnosti UNIKOV Steel nájdete v ...

Výroba a predaj: - sklápacie postele a ich mechanizmy - výsuvné postele a ich mechanizmy - lamelové rošty - zdravotný matrac - polohovacie rošty - sklopné postele a mechanizmy - jednolôžka - dvojlôžka.

Dodávka, inštalácia: - úpravne vody - vyvíjače pary - dávkovacie čerpadlá.

Zámočníctvo, kovovýroba a montáž rôznych prvkov (schodiská, brány, ploty, terasy, zábradlia, zimné záhrady, brány, dvere, prístrešky, mreže, zastrešenie). Ďalej sa firma zameriava na nerez pojazdové a posuvné, kované brány, sekcionálne brány a iné výrobky.

Veľkoobchod, maloobchod: -farba tuzemskej výroby -malířské, natieračské hmoty -fasádní farby -penetrace -tmely, lepidlá -zateplovací systémy služby: -míchání autolakov -míchání farieb.

Dodávam strechy na kľúč vrátane odkvapov, oplechovania, montáže okien VELUX, FAKRO, otvorené garáže, pergoly. Ponúkam tesárske, pokrývačské a klampiarske práce, montáž lepených striech, zatepľovanie striech, opravy a rekonštrukcie, všetko od návrhu, rozpočtu až po realizáciu.

Kompletné služby elektroinštalácií. Klimatizácia Sinclair, LG, Samsung. Elektronické zabezpečovacie systémy a kamerové systémy. Prístupový a dochádzkový systém.

Drevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a sústružené polotovary. Predaj dreva: -guľatina -bukové rezivo. Sušiareň, sušenie dreva. Lisovanie: -ekologické drevené brikety.

Stolárstva. Výroba, predaj a montáž nábytku: -na zákazku kuchynskej linky, vstavané skrine -detské izby -kancelárskych, ordinačné nábytok -Dvere, skrine, komody a ďalšie doplnky z masívu.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavebný materiál . malty, omietky - izolácia - komíny - betónové výrobky.

Hlavné zameranie spoločnosti NOSRETI a.s., divízie Veľkoobchod je už od roku 1990 predaj bielej techniky, gastro vybavenia, zariadenia pre vykurovanie a následný záručný a pozáručný servis výrobkov od popredných svetových výrobcov. Na českom a slovenskom trhu predávame vlastnú značku NORDline, výhradne zastupujeme dánsku firmu Vestfrost a v ...

Elektromontážna firma. Práca: - elektroinštalácia, elektroinštalačná - meranie a regulácia - elektromontáže (silnoprúdové, slaboprúdové) - montáž bleskozvodov - zváranie priemyselným robotom. Projekcia, revízia: - elektro. Remeslo: - elektrikár. Výroba: - elektrorozvádzače, elektrické rozvádzače nízkeho ...

Spoločnosť Jan Zálešák vznikla v roku 1998 a sídli v obci Bánov v okrese Uherské Hradiště. Hlavným odborom činnosti je inštalácia rozvodov vody, kúrenia a klimatizácie. Naša činnosť: - rozvody vody - rozvody kúrenia - rozvody klimatizácie a ďalšie s tým súvisiace činnosť. Sídlime na adrese Bánov 695 v obci Bánov.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - čalúnený nábytok - čalúnené sedacie súpravy (klasické, moderné, kožené). Realizácia interiérov: - sedací nábytok (čalúnené lavice, polokresielka, sedacie boxy, barové stoličky). Stolárske, stolárske práce. Čalúnnické práce.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - spálňa - detské izby - vstavané skrine

Organizačná zložka Mestského úradu Frenštát pod Radhoštěm. Technické služby: - správa a údržba ciest a miestnych komunikácií vrátane ich čistenia a zimnej údržby - odvoz komunálneho, domového odpadu - údržba a zakladanie verejnej zelene (kosenie trávy, ai), rekultivácia - údržba a opravy verejného osvetlenia a svetelných signalizačných ...

Firma Radim Novotný so sídlom v Kladne sa zaoberá renováciami dverí a zárubní. Súčasne tiež ponúkame realizáciu vstavaných skríň na mieru. V rámci svojej činnosti ponúkame všetku činnosť vrátane zamerania, spracovania cenovej kalkulácie a montáže. Renovácia vašich dverí, vrátane zárubní vám zaistí vysokú odolnosť, stálofarebnosť, jednoduchú ...