Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba nábytku a kompletná realizácia interiérov a exteriérov na kľúč pre súkromných užívateľov aj komerčné sektora. Zaistíme výrobu, dopravu aj montáž výrobkov u zákazníka.

Studio moderné podlahy, podlahové štúdio. Predaj, montáž, servis: - podlahové krytiny - interiérové dvere - posuvné, atypické rozmery - stavebnej chémie. Pokládka, lepenie podlahových krytín. Kúpeľňové štúdio.

Predaj, servis: -chladiaca technika, zariadenie, chladenie -klimatizácia -nápojová technika (výčapné zariadenie, výrobníky sifónu) -mraziace a chladiace boxy -autoklimatizácia. -revízia únikov chladív.

Výroba, maloobchod, predaj: -garážové brány: -rolovacia hliníková, výklopná, sekčná -vertikálne a vonkajšie žalúzie -horizontálne žalúzie -predokenné rolety -markízy (výsuvné, balkónové, korbové) -mreže (navíjacie, nožnicové, rozťahovacie) -brány (krídlové, posuvné) -plastové okná a dvere.

Výroba, montáž: -oceľové, kombinované schody, schodiská -zábradlia, brány, strešné svetlíky -ľahké oceľové konštrukcie. -posuvné a krídlové brány, oceľové rošty Ponúkame schody exteriérové, žiarovo zinkované alebo schodiská interiérové kovové, nerezové, kombinované s drevom.

vykonávanie: - vyvŕtanie zemných pretlakov, pretlaky - horizontálnych vrtov, vrty - zemných prác, práce - vŕtanie, mikrotuneláž. prenájom: - stavebnej mechanizácie. Autodoprava, doprava, preprava: - vozidlá s hydraulickou rukou - dovoz sypkých materiálov - sklápače. Predaj, dodávka: - oceľové rúry, oceľových ...

Bezpečnostná agentúra High Security s.r.o. ponúka komplexné služby v oblasti ochrany majetku a osôb, správy nehnuteľností i upratovania. Vykonávame montáže elektronických zabezpečovacích systémov, kamerových systémov i bezpečnostných rámov. Sídlime v Plzni. Služby poskytujeme v rámci celej Českej republiky. Bezpečnostná agentúra, služby:  - ...

Česká spoločnosť Safe point s.r.o. poskytuje profesionálne bezpečnosťou aj upratovacie služby. Medzi naše ďalšie činnosti patrí údržba zelene, prevádzka realitné kancelárie a poskytujeme tiež náhradné plnenie. Sídlime v Plzni na ulici Částkova. Naše služby môžete využívať v rámci celej Slovenskej republiky. Bezpečnostná agentúra, bezpečnostné ...

Píla Hodný Ratibořice. Výroba stavebného a stolárskeho reziva, porez guľatiny, výroba a predaj paletového reziva. Naša píla sa zameriava na komplexné spracovanie a predaj reziva. V našom sortimente nájdete stavebné a stolárske rezivo, krovy, hranoly, laty, dosky, fošne, paletové rezivo, pilinové brikety aj drevené pelety. Ďalej sa venujeme ...

montáž: - zimné záhrady pre pestovanie rastlín - prístrešky pre autá - presklená zádverie - pergoly a zastrešenie - celopresklené bezrámové posuvné steny.