Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov

TRANS-REGIÓN-STAV s.r.o. je stavebná, prepravná a obchodná spoločnosť. Naše služby: - vykonávanie stavieb na kľúč v oblasti občianskeho, priemyselného a vodného staviteľstva - rekonštrukcia objektov vrátane PSV - sanácie betónových konštrukcií, nátery betónových a oceľových konštrukcií, suché a mokré torkrety - rekonštrukcia priemyselných i ...

predaj: -prírodné Futonové postele a matrace -rámy posteľou a matrac z prírodných materiálov pre kvalitné a zdravé spanie.

Vykonávame profesionálne mokré čistenie kobercov, autosedačiek, matracov, sedacích súprav a všetkého čalúnenia. Ponúkame profesionálny prístup, flexibilitu a kvalitne odvedenú prácu. Čistíme ako pre firmy, tak aj pre súkromné osoby. Ak nebudete s našou prácou spokojní, vrátime Vám peniaze.