Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba a vývoj oceľových dverí, okien a priečok na mieru. Dodávame interiérové priečky, exteriérové prvky a oceľové dvere, posuvné systémy.

Firma zaoberajúca sa elektroinštaláciou. Dodávame a montujeme výťahové rozvádzače. zaistíme elektroinštaláciu a elektrorozvádzače pre domové aj priemyselné objekty. Realizácia domovej automatizácie - múdre domácnosti. SLužby na poli záložných zdrojov.

prírodná kozmetika -Šumivé bomby do kúpeľa -Šumivé guličky do kúpeľa -Šumivé špalíčky do kúpeľa -Mydlo -Svíčky -Home COSMETICS -Tělová kozmetika -Pleťová a vlasová kozmetika -Péče o pery.

Revízia: - tlakové nádoby - plyn - kotly. - domáce kotly na pevné palivo.

KOVOK KOPŘIVNICE, s.r.o. vyrába brány, brány, nerezové náhrobné doplnky, zábradlia, ploty, oceľové konštrukcie Ich činnosti ďalej sú: - obrábanie - rezanie ocele laserom - ohýbanie na CNC ohraňovacom lise - kovovýroba

Vykonávame montáž a opravu garážových brán Hörmann a nainštalujeme všetko príslušenstvo vrátane pohonov a diaľkových ovládaní. Poskytujeme záručný aj pozáručný servis. Ďalej ponúkame výrobky z nerezu, zámočnícke služby a kovovýrobu.