Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod aj maloobchodný predaj: - tapety na stenu - fototapety a plagáty - bordúry - samolepiaca fólia - dekorácia na stenu - bambusy - bytový textil - garniže - lepidlá na tapety.

Predaj Aku, elektrického, ručného náradia, široký sortiment náradia pre všetky profesie pre hobby aj profesionálne použitie. Ručné náradie asist, Brúsky, pneumatické kladivo, vŕtačky, hobľovačky, píly, hoblíky, elektrické navijaky, frézky, tavné pištole.

Predaj: -nábytok -obývacie steny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyne.

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov.

Výroba, predaj: - elektrické vykurovacie systémy.

Spoločnosť Kameň Becke Moravia, s.r.o. so sídlom v Jeseníku v Olomouckom kraji sa zaoberá predajom prírodného kameňa, ktoré importuje z Číny a Indie. Tiež ťažíme bridlicu vo vlastnom ložisku moravskej bridlice. Zakúpiť u nás môžete takmer akýkoľvek formát prírodného kameňa z materiálov bridlice, žula, mramor, kvarcit a pieskovec. Ponúkame tiež ...

Dodávka, servis automatických zavlažovacích systémov. Pôsobíme v Česku aj na Slovensku. Ďalšie služby: - pokládka trávnych kobercov - stavba bazénov a ich rekonštrukcia - návrhy a stavba záhradných jazierok.

Návrh, dodanie vodnej postele, lôžka, matrac -AKVA pre zdravý spánok a relaxáciu Kompletný návrh, vybavenie interiérov a Snoezel miestností .

Nákup a predaj, služby: Návrh, riešenie, realizácia: Armatúry, armatúra pre: -pitnú vodu, odpadovú vodu, voda, priemysel -PE, PVC tvarovky, tvarovka, rúrky, rúrka, rúrkové systémy -poradenstvo -povrchová voda, protipovodňová ochrana, ČOV -armatúry pre priemysel -plastové potrubie a tvarovky -zastúpenie Hawle, Saint Gobain.

Výroba, predaj: -maliarske valčeky -krycie papiere a fólie -komplety maliarskych súprav.

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Naša spoločnosť vznikla v roku 2004, nadviazali sme na činnosť spoločnosti ZEPOL osivá, s. r. o. V roku 2008 sme rozšírili naše služby o maloobchod so záhradkárskymi a chovateľskými potrebami, dekoratívnu výrobu pre záhrady, výstavbu záhradných jazierok a predaj ekologických peliet a brikiet. Naša hlavná činnosť je úprava osiva a merkantilov po ...

Veľkoobchod, maloobchod: - maliarske potreby - železiarstvo - upratovacie pomôcky

Dodávka, servis - čistiarne odpadových vôd ALBION, AQUATECH, VARIOCOMP - nádrže - septiky - lapače tukov - nádrže