Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná kancelária: -kompletné sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu bytov, rodinných domov, komerčných objektov a pozemkov -správa bytov, domov, komplexný servis pre spoločenstvo vlastníkov jednotiek a družstva vlatníkov bytov -zaistenie právneho servisu vrátane podania návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra ...

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Firma KH EKO spol.sr.o.vznikla v roku 2003 a je jedným z najväčších dodávateľov čistiarní odpadových vôd pre rodinné domy a malé prevádzky. Svoju činnosť v roku 2006 rozšírila o predaj a prenájom obytných áut značky XGO, ROLLER TEAM, RIMOR.

Návrh, výroba: -šperky -odevné doplnky -netradičný nábytok ai.

predaj: - stavebniny, stavebný materiál - betónové výrobky - izolácia - obklady, dlažby - murivo

Celokovové krby pre mnohoúčelové využitie: - krb záhradný - krb rohový - krb maxi.

Ponúkame správu a údržbu nehnuteľnosti a to v týchto kategórii. Realitná činnosť nákup, predaj, prenájom, bytu a domov, údržba nehnuteľností v stavebných činnostiach, vypratávacie práce lacné sťahovanie. Našu činnosť prevádzkujeme v kraji Vysočina, Jihlava, Humpolec, Pelhřimov, Žďár nad Sázavou.

Kotolne na spaľovanie biomasy vr. projektu.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Služby: -Činnosti v rastlinnej výrobe; terénna úprava záhrad, parkov, sadov a iných zelených plôch

Výroba: - kuchynský riad - výrobky z dreva: - dosky na krájanie - raňajková lopáriky - servírovací dosky

Veľkoobchod aj maloobchodný predaj: - tapety na stenu - fototapety a plagáty - bordúry - samolepiaca fólia - dekorácia na stenu - bambusy - bytový textil - garniže - lepidlá na tapety.

Predaj Aku, elektrického, ručného náradia, široký sortiment náradia pre všetky profesie pre hobby aj profesionálne použitie. Ručné náradie asist, Brúsky, pneumatické kladivo, vŕtačky, hobľovačky, píly, hoblíky, elektrické navijaky, frézky, tavné pištole.

Predaj: -nábytok -obývacie steny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyne.

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov.