Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárska výroba: -nábytok pre reštaurácie a bary kuchyne obývacie steny spálne -okna -vnútorné dvere-masív

Elektroinštalačný materiál -zásuvkové skrine -zásuvky

MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chladenie, klimatizácia, rekuperačné jednotky tepelných čerpadiel -realizácia, záručný aj pozáručný servis -zariadenie do bytov, rodinných domov, kancelárskych priestorov, hotelov -zariadenia od popredných výrobcov LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Predaj kusových kobercov, rohoží a kúpeľňových predložiek. Showroom v Prahe 9. Doprava na všetko zadarmo, možnosť vrátenia tovaru do 1 roka. Originálne sortiment, priamy dovozca indických ručne tkaných kobercov. Maloobchod a veľkoobchod. Špeciálny nabádky pre architektov.

Predajňa papierových, vinylových, vliesových tapiet a plagátov. Tapety s motívmi tehly, dreva, kameňa. Fototapety a samolepiace tapety.

Firma Jimi Tore s.r.o. Kroměříž je česká firma zo Zlínskeho kraja. vyrábame a predávame sekčné garážové a sekčné priemyselné brány, posuvné brány, dvojkrídlové brány. V bránam dodávame a montujeme aj garážové, priemyselné i bránové pohony. Sme firma z Českej republiky, členský štát Európskej únie, vyrábame a predávame: -sekčné garážové a ...