Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, montáž, servis: - garážové brány-sekčné, rolovacie, výklopné - automatické brány-krídlové, samonosné, pojazdové - tieniaca technika - žalúzie, rolety (horizontálne, vertikálne, plisé) - siete proti myzu, o - tesnenie do dverí, okien - zámočnícke práce

Ponúkame architektonické štúdie novostavieb i rekonštrukcií, komplexné návrhy interiérov, spracovanie projektovej dokumentácie, tvorbu komunitného bývania z koncepčného, územného a architektonického hľadiska, workshopy a semináre o bývaní. Tvoríme súkromný aj verejný priestor.

Predaj: - dekorácia na stenu - samolepky na stenu - samolepky na notebook - samolepky na vypínač - plagáty - obrazy - fototapety - okenné dekorácie - okenné fólie - detské samolepky na stenu

Svetelné reklamy Vašu reklamu navrhneme, vyrobíme a namontujeme. Pri výrobe väčších sérií ponúkame bezkonkurenčné ceny. Rámy reklám sú z hliníka.

Údržba a kosenie malej i veľkej trávy na záhrade, pozemku alebo svahu. Strihanie živých plotov, pletí a rytie záhonov. Ponúkame aj odvoz odpadu a sezónne práce.

Stovyr - Stolárska výroba, stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky, kuchyne - kancelársky nábytok - školský nábytok - kúpeľňový nábytok.

Sme česká realitná kancelária strednej veľkosti s veľmi dobre profesne zdatným a vždy ochotným personálom. Na realitnom trhu pôsobíme už od roku 2005 a našim klientom poskytujeme všetky služby a informácie na najvyššej profesionálnej úrovni. Chystáte sa predať dom alebo byt? Potom neváhajte zveriť nehnuteľnosť do našich rúk. Veľmi ...