Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Poskytujeme nebankové pôžičky bez nahliadnutia do registra dlžníkov so zástavou nehnuteľností až na 20 rokov s možnosťou doplatenia kedykoľvek zadarmo. Neberieme žiadne poplatky vopred a vedenie úverového účtu máte zadarmo. Nízku splátku poskytuje aj dlžníkom s exekúciami.

Služby: - špecializujeme sa na odvoz a likvidáciu odpadu, pristavenie kontajnera na odpady - dodávka kanalizačných prvkov, ako sú: šachty, skruže, uličné vpuste, dodavka potrubia, kameninových a plastových rúrok(KG) - výkopové a stavebné práce - pokládka kanalizácií - murárske práce - autodoprava.

Maloobchod, predaj: -nábytok (bytový, kancelársky, detský, kuchynský atď.) -bytové doplnky -bytový textil (obliečky, uteráky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korok) -domáce, kuchynské potreby -sklo, porcelán.