Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Maloobchod, predaj: -palubky -hoblovaný polotovar: -list, hranoly, plotovky -OSB, preglejka -plovoucí podlahy -parapety vnútorné -PRAHA -stolařské materiály -lepidla, tmely -zahradní nábytok -vnútorné dvere -farba, laky -spárovky.

Stavebná činnosť. Stavby na kľúč. Rodinné domy na kľúč. Nízkoenergetické rodinné domy na kľúč. Podkrovie. Pôdne vstavby, nadstavby. Dodávka a montáž schodísk. Inžinierska činnosť. Projekcia, projektovanie, projektová dokumentácia: - stavebné - rodinné domy - priemyselné, poľnohospodárske stavby - obytné, priemyselné ...

Predaj ponorných čerpadiel a domácich vodární

Projekcia, návrh, stavba, rekonštrukcia a servis: -kachľové pece a krby (klasické, teplovzdušné).

ŽLTÁ HALA nábytok Maloobchodný predaj nábytku na ploche 5000m2. Ponúkame: - sektorové kuchynské linky - obývacie steny celé alebo jednotlivé - spálne, samostatné postele a skrine masív - kuchynské lavice, stoličky, stoly, skrinky - písacie stoly - nové postele masív a matrace.

Predaj strešných krytín, poradenstvo. Internetový katalóg strešných krytín a strešných materiálov. Publikácie informácií a noviniek zo sveta striech a stavebníctvo.

predaj podlahových krytín - laminátové, vinylové, PVC, dyhované, bambusové podlahy, umelý trávnik apod

Internetový predaj externých zdrojov energie. Ponúkame solárne power banky, svetlá a príslušenstvo. Nájdete u nás autonabíjačky, cestovné adaptéry, nabíjacie a dátové káble.

Česká sviečkáreň, mydláreň a kozmetika: - sviečky, mydlá, kozmetika, voskové pastelky.

100wood sa zameriava na zákazky na mieru z dreva do interiérov aj exteriérov. Spoločnosť vyrobí pre Vašu domácnosť schody, nábytok, kuchyne a podlahy a na záhrade Vám postaví pergolu, chatku, vráta a mnoho ďalšieho. Výrobu poskytuje aj podnikateľským subjektom.

Naša spoločnosť je popredným výrobcom kancelárskeho nábytku a značkových stoličiek Sitag.

Stolárstvo. Výroba - dvere, vráta - drevostavby - záhradný nábytok - posedy a prístrešky pre zver - orientačná tabuľa pre mapy a cyklotrasy.

Kancelária + korešpondenčná adresa: U Višňovkou 125/8, 160 00 Praha 6 Sídlo firmy: Bečvářova 209/4, 100 00 Praha 10 Prenájom (požičiavanie, požičovňa), obsluha, predaj osvetľovacej techniky: - osvetľovacia technika - reflektory - zamlžovací zariadenie - stmievače - ovládacie pulty - stojany - zdvíhacie zariadenia. Realizácia, ...