Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností a pozemkov Galéria umenia.

Komplexné služby: - kúrenie - fotovoltaické elektrárne - solárne systémy - tepelné čerpadlá - infrapanely

Predaj, e-shop. -bytové a záhradné doplnky, technika

Kvetinové štúdio. -květiny, kytice -řežané i sušené kvety -dekorace a keramika. služby: -zajištění výzdoby pre firmy, spoločenské akcie -svadobné floristika -projekce a realizácie záhrad.

Výroba: -truhlářství -zakázková výroba -nábytok, kuchyňa, kuchyne.

Tesárske, klampiarske, pokrývačské práce, kompletná strešná konštrukcia, pokrývač, tesár, klampiar, izolatér. Práca na streche, strecha. Rekonštrukcia, oprava, údržba striech: -ochrana proti snehu -výškové práce z lana -pokládka strešnej krytiny -izolačné práce, hydroizolácia -izolácia plochých striech, alkorplan, Bramac, Tondach, SATJAM, ...

Kaderníctvo pánske, dámske a detské. predlžovanie rias úprava obočia Možnosť vstupu do soľnej jaskyne

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Stolárske práce, stolárske práce: -stavebné stolárstvo -dvere, dverí, vráta, zárubne -schody, schodiská.

Stolárstvo, výroba: -bytový nábytok -kuchyně -Vstavaný skrine -zahradní nábytok.