Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, e-shop: - nábytok - sedačky, pohovky - kreslá - postele - skrine - kuchynské linky - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok.

Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie, ploty, brány, vráta, zábradlie, schody, dopravníky, elevátor, oceľový zásobník, síl, opekací súpravy a udiarne. Zámočnícke a klampiarske práce. Atypické konštrukcie podľa dodaných aj vlastných projektov.

Josef Reiter sa zameriava na stolársku výrobu nábytku, kuchýň, schodov, dverí a zárubní.

Spoločnosť SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodáva priemyselné vykurovanie - plynové vykurovanie hál s vysokou účinnosťou. produkty: - nízkoteplotné plynové infražiariče SCHULTE - rúrkové plynové infražiariče SYSTEMA - rúrkové plynové infražiariče Reznor - plynové teplovzdušné systémy Reznor - elektrické infražiariče - s ...

Montáže a údržba verejného osvetlenia. Nasvetľovanie prechodov. Diagnostika zkorozivění stožiarov. Veľkoobchod: - materiál pre verejné osvetlenie.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - detské izby - vstavané skrine

Český výrobca nábytku do domu, bytu aj na záhradu. Zameriavame sa tiež na realizáciu pergol, zastrešenie bazénov, zasklenie terás a pergol. Pohodlne vyberať môžete aj na našom e-shope s nábytkom: - ohnisko - vešiakové steny - konferenčné stolíky, stolíky, vešiakové skrine a ďalšie.

predaj - nábytok z masívu - bytový a kancelársky nábytok.

Predaj, e-shop kuchynských a domácich potrieb.

Veľkoobchod, maloobchod: - náterové hmoty - protipožiarne nátery na drevo, kov - sklotextilom, sklotextilnou papierové tapety - dekoračné polystyrénové lišty a prvky - zatepľovací systém budov.

Vinotéka. Predaj, e-shop - víno - vína. Nábytok-stylově.cz predaj - kuchyne - kancelársky nábytok - obývacie steny.