Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Činnosť: - predaj, prenájom nehnuteľností.

Dodávka: - stavebná chémia - škárovacej hmoty - lepidlá na parkety - potery, živice.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové nádržky, nádrže na dažďovú vodu - vsakovacie systémy - čističky odpadových vôd pre rodinné domy.

Podlahy od A po Z - meranie vlhkosti - vyrovnanie podláh - brúsenie a penetrácia - obkladanie schodov - pokládka a lepenie pvc lina, kobercov, vinylových a plávajúcich podláh

Správa, prenájom a predaj nehnuteľností. Stavebné práce - výstavba a rekonštrukcia domov a bytov. Vedenie účtovníctva. Notárske a právne služby.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Služby: -architektonické práce -bytový architekt -projekty.

Výstavba bytových domov a predaj bytov.

Služby: -servis pre vlastníkov nehnuteľností -prevody bytov do osobného vlastníctva

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov.

Služby: -predaj a prenájom bytových aj nebytových priestorov

Práca: - elektroinštalačný, silnoprúd, slaboprúd - revízia elektrických zariadení Výroba: - všetky súčasti pre bleskozvody - káblové žľaby - stožiare vonkajšieho osvetlenia - rozvádzače Zámočnícke práce.

Architektonická kancelária - projektové práce - projekcia stavieb.

Pozemné staviteľstvo, developerská a realitná činnosť - bytová výstavba a rekonštrukcia budov - výškové práce - zatepľovanie - projektové práce.

Maloobchod, predaj: -sanitárna technika -vany -umývadlá -toalety -obklady

-Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling

Služby: -demolácia budov -stavebné práce -úpravy terénov a záhrad -prestavba bytových jadier -úpravy interiérov -obkladacie práce -usadzovanie plastových okien -predaj čadičovej dlažby, ecoru a plastových okien

Distribúcia, predaj vírivých bazénov a víriviek Softub.