Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Maloobchod, predaj, bazár, e-shop: -kuchynský nábytok

Výroba, predaj, e-shop: - vitráže, zákazková výroba - výplne dverí, kuchynských dvierok - reštaurovanie - šperky, svietidlá, tienidlá

Ponuka reklamných a realitných služieb, organizovanie internetových súťaží.

Predaj a pokládka podláh - plávajúce, drevené, korkové, vinylové a laminátové. Renovácia parkiet, terasové systémy. Kompletná realizácia interiérov.

Stolárske práce Realizujeme zákazky podľa požiadaviek našich zákazníkov.

Arboristika - komplexná starostlivosť o stromy, rizikové výrub, prierez stromov, výsadba stromov, frézovanie pňov, starostlivosť o pamätné stromy, odborné posudky.

Ponúkame ploty a oplotenie, pletené aj zvárané pletivo, priemyselné oplotenie, panely 2D, 3D, plotové stĺpiky, vzpery, betónové dosky, drôty, príslušenstvo, brány a bránky. Oplotujeme domy, firmy, športoviská atď. Práce v celej SR.

Architektonický ateliér - rodinné domy - bytové domy - verejné stavby - novostavby - interiéry

Prenájom nebytových priestorov. Spisovňa, archivárske služby, skartácia.

Správa nehnuteľností - predaj a prenájom nehnuteľností.

Predaj, kúpa, prenájom: - nehnuteľnosti - investičné pozemky

Internetový predaj, e-shop: -železiarstvo -domáce potreby

Práca: -realizácia stavieb -rekonštrukcia -záhradnícke služby

Služby: -vedenie účtovníctva Maloobchod, predaj: -centrálne vysávače -drviče odpadu

Realitná kancelária. Komplexné služby: -sprostredkovanie prenájmov RD, bytov, kancelárskych, výrobných a obchodných priestorov -sprostredkovanie predaja RD, bytov, výrobných a skladových objektov -prevod členských práv a povinností DB.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - komplexné služby Facility Managementu a Project Managementu

Vyrábame a predávame privátne a verejné bazény - keramické, fóliové, akrylátové (montáž aj servis); vonkajšie zastrešenie bazénov.