Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

TRUHLÁRSKE PRÁCE: - návrhy - projekty - výroba. Výroba atypického nábytku najmä pre hotely a reštaurácie, ďalej pre privátnych zákazníkov, kompletné interiérové vybavenie. Zaoberáme sa návrhmi, zákazkovou výrobou a následne montážou nábytku vyššieho štandardu, celých interiérov pre vybavenie: - hotelov - reštaurácií - bánk - ...

Spoločnosť KNAUF Praha s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu v oblasti výroby a predaja sadrokartónových stavebných systémov a materiálov od roku 1992. Systémy suchej výstavby: - sadra a omietky - liate podlahy, podlahové stierky, Vidi - sadrokartónové dosky aj špeciálne - sadrovláknité dosky Vidiwal, Vidifloor - lepiace a tmeliace materiály, ...

Maloobchod a veľkoobchod - okrasné dreviny - kvety - skalničky - trvalky - ruža - azalky - balkónové kvety

Dodávka: - vykurovací systém heatflow - infra fólia

Internetový obchod, e-shop: - stropné ventilátory - stropné ventilátory so svetlom - zvodiče prepätia.

Kompletná realizácia krbov: -výroba krbových vložiek - možno atyp na zákazku -spracovanie grafických návrhov konečného dizajnu krbu -kompletné dodanie, montáž krbu -výroba teplovzdušných rozvodov -vzorková predajňa - funkčné krby, ukážky konečných realizácií -vzorkovňa použitých materiálov -výroba a predaj krbových príslušenstvo.

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia budov a domov - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - realizácia a rekonštrukcia bazénov - obkladačské práce.

Služby - projekty a realizácia záhrad na kľúč - celoročná údržba záhrad - zakladanie trávnikov - výsadba rastlín.

Drobné lakovnícke a natieračské práce Montáž - domáce osvetlenie lampy, lustre, záclonové a závesové konzolymontáž, demontáž nábytok. Umývanie okien, zrkadiel a leštených plôch Drobné domáce opravy (výmena prasknutej žiarovky, montáž záclonových a závesových konzol, opravy WC.

Činnosť: - poradenstvo v oblasti solárnych elektrární - výroba, montáž oceľovej konštrukcie

E-shop: - plávajúce podlahy - palubovky - OSB dosky - hranoly, fošne - laty, preglejky - rezivo

Dodávateľ, predaj: -ochranné pracovné pomôcky -pracovné a športové odevy, obuv -zdravotnícky materiál.

Od roku 1992 sprostredkovávame predaje, kúpy a prenájmy nehnuteľností po celej Českej republike. Našim cieľom je poskytnúť klientom odborný a profesionálny servis. Po celú dobu činnosti spolupracujeme so zavedenou advokátskou kanceláriou. V ponuke prezentujeme len taký počet zákaziek, na ktorých môžeme zodpovedne a exkluzívne pracovať.

Predaj: - domáce elektrospotrebiče: - práčky, sušičky, umývačky, sporáky, varné dosky, rúry, digestory, chladničky. Značkový záručný aj pozáručný servis. Predaj domácich spotrebičov I. aj II. akosti v plnej záruke. Dovoz tovaru až do domu. Odborné zapojenie, preskúšanie a zoznámenie sa s výrobkom. Pripojenie elektrických ...

Držiteľ certifikátu akosti podľa STN EN ISO 9001:2001 a STN EN ISO 14001. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: -stavebná chémia -priemyselné podlahové systémy -prísady do mált a betónov -nátery betónových konštrukcií -ochranné nátery na oceľ -tmely a tesniace hmoty do škár -zosilňovanie konštrukcií systémami Sika CarboDur a ...

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zatepľovanie domov - konštrukcia vozoviek - zámková dlažba - sadrokatonárske práce - zemné, výkopové práce.

Veľkoobchod, dodávateľ v oblasti nábytku a svietidiel. Výroba, dodávka, predaj: - svietidlá. - nábytok. Návrhy, dodávky: - interiéry.

Predaj bytový textil. Predaj spodná bielizeň, župany, košieľky, pyžamo, plavky. Fitness oblečenie.