Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Od roku 1992 sprostredkovávame predaje, kúpy a prenájmy nehnuteľností po celej Českej republike. Našim cieľom je poskytnúť klientom odborný a profesionálny servis. Po celú dobu činnosti spolupracujeme so zavedenou advokátskou kanceláriou. V ponuke prezentujeme len taký počet zákaziek, na ktorých môžeme zodpovedne a exkluzívne pracovať.

Predaj: - domáce elektrospotrebiče: - práčky, sušičky, umývačky, sporáky, varné dosky, rúry, digestory, chladničky. Značkový záručný aj pozáručný servis. Predaj domácich spotrebičov I. aj II. akosti v plnej záruke. Dovoz tovaru až do domu. Odborné zapojenie, preskúšanie a zoznámenie sa s výrobkom. Pripojenie elektrických ...

Držiteľ certifikátu akosti podľa STN EN ISO 9001:2001 a STN EN ISO 14001. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: -stavebná chémia -priemyselné podlahové systémy -prísady do mált a betónov -nátery betónových konštrukcií -ochranné nátery na oceľ -tmely a tesniace hmoty do škár -zosilňovanie konštrukcií systémami Sika CarboDur a ...

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zatepľovanie domov - konštrukcia vozoviek - zámková dlažba - sadrokatonárske práce - zemné, výkopové práce.

Veľkoobchod, dodávateľ v oblasti nábytku a svietidiel. Výroba, dodávka, predaj: - svietidlá. - nábytok. Návrhy, dodávky: - interiéry.

Predaj bytový textil. Predaj spodná bielizeň, župany, košieľky, pyžamo, plavky. Fitness oblečenie.

Predaj: - farby, laky - lazúr na drevo - stavebná chémia.

Predaj, e-shop, servis: - záhradná technika - kosačky - záhradné traktory.

Záhradníctvo, kvetinárstvo. Predaj: - okrasné dreviny, kríky - kvety - izbové kvety - trvalky, skalničky - ovocné stromčeky - záhradnícke substráty, hnojivá.

Prenájom vlastných alebo prenajatých nehnuteľností s nebytovými priestormi. Komerčný prenájom skladovo administratívneho areálu.

Predaj, regulácia a riadenie pre: - vetracie a klimatizačné systémy - systémy pre miestne a diaľkové kúrenie - optimalizáciu energetických systémov - systémy na komplexné riadenie prevádzky budov.

Výroba a dodávka: -systémy riadenia a zabezpečenia budov -klimatizačné a vetracie systémy -chladiace systémy. Služby: -obchodná a technická správa budov -Facility Management.

Vedúci svetový výrobca a dodávateľ systémov riadenia a zabezpečenia budov (digitálne riadiace systémy merania a regulácie, automatizované riadenie, elektronické zabezpečovacie systémy EZS, protipožiarne zabezpečenie EPS, kamerové systémy CCTV). Komplexná obchodná a technická správa budov Facility Management. Kompletný rozsah služieb pre ...

Internetový obchod, e-shop: - výtvarné potreby - potreby na decoupage - urusky na decoupage Výroba: - dekorácia - decoupage na zákazku.

Maloobchod, predaj: - hospodárske potreby - hnojivá, postreky - krmivá - záhradnícke potreby - chovateľské potreby - železiarstvo - pracovné odevy.

Záhradnícke služby - návrhy, realizácia, návrhy záhradný architekt realizácie, záhrady, zeleň, údržba zelene.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby Pokládka plávajúcich podláh.

Maloobchod, predaj: - vodoinštalačný materiál - sanitárna keramika - kúpeľňové doplnky. Práca: - vodoinštalatérske.

Dodávka, montáž: -vzduchotechnika -klimatizácia.

Realitná činnosť. Pobočka Brno: Jačmenná 26a

Architektonická kancelária: - architektonické štúdie - urbanistické štúdie - návrhy interiérov.

Predaj, e-shop: - futony - tatami - postele, sofa