Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Ekologická farma zámok Skřivaň. Služby: - ubytovanie - reštaurácia - svadobné hostiny - vychádzky na koňoch.

Holšín Rezidencia. Služby: - ubytovanie - reštaurácia - bowling - wellness: - vnútorný bazén - infrasauna - parný kúpeľ.

Tenisové centrum. Hotel. - 11 komfortne zariadených izieb s kapacitou 23 lôžok - 4 lôžkové izby vybavené satelitnou TV, kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC - parkovisko Bar. Kozmetika Fitness centrum Sauna. - vírivka Tenisová škola.

V našom hotelovom komplexe ponúkame ubytovanie v 47 nadštandardne zariadených izbách. Rovnako disponujeme plne vybavenými konferenčnými priestormi vhodnými pre firemné školenia, rauty či večierky.

Barokový statok Benice. Žrebčín Favory. Penzión. Reštaurácia.

Zákazkové stolárstvo - výroba nábytku na mieru. Elektromontážne práce - elektroinštalačná práca. Predaj elektromateriálu osvetlenia. Žeriavnícke práce. Práca plošinou MP10 A MP13. Práca s bagrom JCB MIDI CX. Ubytovanie na súkromí.

Ubytovanie v jednolôžkových a dvojlôžkových izbách. Každá izba je vybavená sprchovacím kútom, toaletou, chladničkou, TV a prípojkou na internet. Cenník ubytovania zahŕňa raňajky, parkovanie a miestne poplatky aj s DPH. Ubytovanie v izbe je možné od 14:00 a odhlásenie sa vykonáva o 10:00. Rezervácie prijímame do 18:00. K hotelu patrí aj ...

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - wellness - konferencie, svadby

Služby: -cukráreň -kaviareň Ubytovanie: -penzión

Reštaurácia - možnosť ubytovania v chatkách.

Hotel - ubytovanie - reštaurácia - wellness, masáže, relaxačné centrum. Reštaurácia Pobuda Kokořínsky Baňa 47 tel. 607 017 326

Penzión: -ubytovanie v troj a štvor lôžkovej izbe s kuchynkou, sociálnym zariadením -stravovanie 500m.

Výkup paliet. - autodoprava - hostinská činnosť a ubytovacie služby - predaj obalového materiálu.