Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

LONG STORY SHORT Hostel & Café Súkromné a zdieľané izby s kapacitou 56 lôžok. Reštaurácia, Cooking Bar Café s letnou záhradou. Zasadacia miestnosť.

Upratovanie domácnosti - gazdiná: - kompletná starostlivosť o dom a záhradu. Ubytovanie Horní Lideč: - ubytovňa blízko hlavnej stanice ČD - izby dvojlôžkové - krátkodobé aj dlhodobé vhodné pre robotníkov, skupiny i jednotlivcov - cena od 150, -Kč noc / lôžko.

Rekreačné stredisko Radíkov - Chata pod vežou. V areáli sa nachádza reštaurácia. ubytovanie: - 52 lôžok v hlavnej budove - 96 lôžok v chatkách.

Nefajčiarska reštaurácia: - nachádzajúce sa v tesnej blízkosti zoo - široký výber z jedál a nápojov českej, moravskej i medzinárodnej kuchyne - k dispozícii bezplatné bezdrôtové pripojenie k internetu. Penzión: - ubytovanie - vhodné pre rodiny s deťmi. organizovanie: - svadby - firemné večierky - rodinné oslavy.

Penzión Pavlík prevádzkuje apartmán s kapacitou až 68 hostí v 23 dvoch a viacerých lôžkových izbách, 5 apartmánoch. V penzióne sa nachádzajú aj dve reštaurácie, bowling, stolný tenis a konferenčná miestnosť s dataprojektorom.

Penzión JANZA ponúka ubytovanie: - 110 lôžok - káblová tv, wifi internet - dvojlôžkové izby - parkovisko.

ubytovanie: - hotel - prevádzka celoročne - izby: 102 lôžok - reštaurácia Pro32 osôb, bar - salónik pre 18 osôb - uzamykateľné parkovisko pre 20 áut.

HESPERIA HOTEL, s.r.o. poskytuje ubytovanie: - hotel *** - 58 izieb - reštaurácia - bar - salóniky (pre 40 a pre 50 osôb), pre 100 osôb klimatizovaná sála - internet room, wifi zadarmo - garáže - parkovisko.

ubytovanie: - penzión - kapacita 35 lôžok v 11 izbách - každá izba má sociálne zariadenie - parkovisko na oplotenom pozemku - nefajčiarska reštaurácia pre 60 osôb - piváreň s biliardom pre 40 osôb - zvieratá povolené.

Rodinný penzión Bellis ponúka ubytovanie priamo v historickom jadre mesta Olomouca. Ubytovanie v 10 komfortne zariadených izbách. Vo všetkých izbách je hosťom k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie k internetu, televízia, varná kanvica a kúpeľňa. Priamo v objekte penziónu je kaviareň.