Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Mgr. Magda Dostálová poskytuje ubytovacie služby U Netopierov. V areáli v okrese Jeseník sa nachádza apartmán a chalúpka. V okolí nájdete: - reštaurácii - adrenalín park Jeseníky - horské minikáry - jaskyňa - letnú bobovú dráhu a pod.

Ubytovňa Jamajka Zábřeh Vám ponúka skromné a cenovo veľmi prijateľné ubytovanie hotelového typu v jednolôžkových až štvorlôžkových izbách. Ubytovanie vhodné pre pracovníkov, turistov, sústredenia športovcov.

Ponúkame Vám ubytovanie v horskej chate, ktorá sa nachádza v lesnatej krajine Jeseníku v nadmorskej výške 850 m, cca 400 m od východiskovej stanice sedačkovej lanovky na Černava a Šerák. Môžete využiť ubytovanie až pre 25 osôb, ktoré sú rozdelené do 7-mi izieb. A to na tri dvojlôžkové a jedna päťlôžková izba so spoločným sociálnym zariadením a tri ...

Detský tábor v Čekyni ponúka na letnú rekreáciu Vašich detí rozsiahly areál situovaný na samom okraji Čekyne, s dobrou dostupnosťou autom alebo autobusom. Areál je zasadený doprostred prírody, v susedstve rybníka a lesov. Celková kapacita tábora je 200 lôžok v chatkách a bungalovoch. Jednotlivých turnusov sa zúčastňuje priemerne 120 detí vo ...

Rekreácia Ošíkov s.r.o. poskytuje ubytovacie služby v dvoch a štvorlôžkových izbách v penzióne. Klientom ponúka doplnkové služby v oblasti wellnes a spa, služby reštauračného zariadenia, bar. Jedná sa o komplexné služby pri oslavách narodenín či iných príležitostiach ako je svadba.

Penzión JANZA ponúka ubytovanie: - 110 lôžok - káblová tv, wifi internet - dvojlôžkové izby - parkovisko.

Spoločnosť 4REMO4H s.r.o. prevádzkuje ubytovacie služby v Penzióne Jeseník v rekreačnom stredisku.

Apartmán Míla sa nachádza v podhorí Jeseníkov v kúpeľnom meste Velké Losiny. Náš apartmán ponúka pokojné a príjemné ubytovanie v rodinnom domčeku v podkroví. Vybrať si môžete 2 až 4 lôžková izba, rozdelený na 2 miestnosti s balkónom alebo dvojlôžková izba s vlastnou kúpeľňou. Nájdete nás na adrese Boženy Němcovej 598. Penzión - Apartmán ...

Rodinný penzión v Jeseníkoch, neďaleko ramzovského sedla. Ponúkame ubytovanie v troch štvorlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením a televíziou. K dispozícii je ďalej kuchyňa so základným vybavením, spoločenská miestnosť, ohnisko, úschovňa bicyklov. Parkovanie priamo pri objekte.

ubytovanie: - hotel - prevádzka celoročne - izby: 102 lôžok - reštaurácia Pro32 osôb, bar - salónik pre 18 osôb - uzamykateľné parkovisko pre 20 áut.

HESPERIA HOTEL, s.r.o. poskytuje ubytovanie: - hotel *** - 58 izieb - reštaurácia - bar - salóniky (pre 40 a pre 50 osôb), pre 100 osôb klimatizovaná sála - internet room, wifi zadarmo - garáže - parkovisko.