Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Pálenica Písečná. Pension Liehovarníci: - ubytovanie - 16 lôžok, 5 izieb, wc a kúpeľňa na každej izbe, TV, internet - 300 Sk / noc.

Penzión: - ubytovanie v apartmánoch a štandardných izbách - 2x kuchyňa s vybavenou jedálňou, veľká spoločenská miestnosť s plazmovou TV / DVD / VWIFI, krbom a detským kútikom.

Hotel, ubytovanie: - štvorhviezdičkový Comfort hotel Slovan -34 moderne zariadených izieb: -RECEPCIE s nepretržitou prevádzkou -reštaurácia -bar s tanečným parketom -letní terasa -salonek -konferenční priestory s moderným technickým zázemím pre organizovanie firemných akcií - wellness (fínska sauna, vírivá vaňa, masáže)

LONG STORY SHORT Hostel & Café Súkromné a zdieľané izby s kapacitou 56 lôžok. Reštaurácia, Cooking Bar Café s letnou záhradou. Zasadacia miestnosť.

Ubytovanie Vážka: - moderné a komfortne vybavené apartmány - ubytovanie vo dvojizbových apartmánoch alebo izbách.

Apartmány ORSSO Mohelnice: - ubytovanie v štyroch úplne nových, zrekonštruovaných apartmánoch.

Penzión Kostka Libivá - ubytovanie vhodné pre dlhodobé ubytovanie zamestnancov, pre väčšie skupiny ...

Penzión Marta: - rodinný penzión s veľkou záhradou - parkovanie vo dvore.

Ubytovňa LGD poskytuje lacné ubytovanie.

Hotel: - parkovanie priamo pred hotelom - kapacita hotela - 38 lôžok - reštaurácia v prevádzke denne - kapacita reštaurácie - 100 miest s možnosťou využitia salónika - bar - Wi-fi

ubytovanie: - motel - kapacita 60 lôžok (1-3 lôžkové izby) - sociálne zariadenie na izbách - recepcia non stop. reštaurácia: - kapacita 60 miest - sála pre 100 osôb-svadby, promócie, spoločenské akcie - vonkajšie posedenie, terasa.

Upratovanie domácnosti - gazdiná: - kompletná starostlivosť o dom a záhradu. Ubytovanie Horní Lideč: - ubytovňa blízko hlavnej stanice ČD - izby dvojlôžkové - krátkodobé aj dlhodobé vhodné pre robotníkov, skupiny i jednotlivcov - cena od 150, -Kč noc / lôžko.

Hotel - Hotelový dom v Košiciach poskytuje lacné a dlhodobé ubytovanie hotelového typu nielen pre študentov. Hotelový dom sa nachádza neďaleko centra a výstavného areálu Flora. K ubytovanie možno tiež prikúpiť raňajky alebo je možné stravovania v miestnej reštaurácii. Lacné ubytovanie v Košiciach: - študentské ubytovanie v blízkosti lekárskej ...

Ekofarma Rudohoria a Ekofarma Domašov. Hospodárime na 105 ha poľnohospodárskej pôdy a zameriavame sa na chov krížencov mäsového dobytka (Charolais), služby pre lesníctvo (vrátane 12 ha vlastných lesných pozemkov) a ubytovanie v Chalupě pod Šerákom v Bělej pod Pradědem - Domašov. služby: - celoročné ubytovanie v rodinnom domčeku so záhradou, ...

Iva Klásková ponúka ubytovanie v chalupe: - kapacita 12 lôžok + 2 prístelky 1 dvojlôžková izba, 2 trojlôžkové a 1 štvorlôžková izba - biliard, šípky - spoločné sociálne zariadenie - kuchyňa - na zapožičanie horské bicykle, spoločenské hry, športové potreby - sauna - posedenie pri ohnisku - udiareň

Rekreačné stredisko Radíkov - Chata pod vežou. V areáli sa nachádza reštaurácia. ubytovanie: - 52 lôžok v hlavnej budove - 96 lôžok v chatkách.

Morava Camp poskytuje návštevníkom široké možnosti ubytovania. Využiť môžete náš hotel, chatky či miesta pre stany a tiež karavany. V areáli sa nachádza vonkajšie kúpalisko s plaveckým bazénom, detské ihrisko, reštaurácie a požičovňa bicyklov. Nájdete nás v meste Mohelnice, okres Šumperk. Morava Camp: - ubytovanie - rekreačný areál - ...

Nefajčiarska reštaurácia: - nachádzajúce sa v tesnej blízkosti zoo - široký výber z jedál a nápojov českej, moravskej i medzinárodnej kuchyne - k dispozícii bezplatné bezdrôtové pripojenie k internetu. Penzión: - ubytovanie - vhodné pre rodiny s deťmi. organizovanie: - svadby - firemné večierky - rodinné oslavy.

Rekreačné stredisko Bozeňov, ktoré leží 10 km od Zábřehu v blízkosti priehrady s možnosťou kúpania, Vám ponúka ubytovanie v penzióne, apartmáne alebo kempe s chatkami. Súčasťou areálu je nefajčiarska reštaurácia pre 80 osôb s terasou a detským kútikom. Využiť môžete školiace centrum s kapacitou 60 osôb, vybavené najmodernejšou školiace technikou. ...

Hotel Ružové ÚDOLIE: - reštaurácie - hotel - organizovanie svadieb, osláv.

ubytovanie: - penzión s kapacitou 12 osôb - 2-4 lôžkové izby - na izbách TV + SAT, rádio, WC, sprcha - nefajčiarska reštaurácia s terasou - oplotené parkovisko.