Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Penzion U Sklenář: - apartmány - izby pre študentov - izby pre pracujúcich - izby pre svadobných hostí.

V priestoroch pivovaru sa nachádza Penzión a piváreň VARNA - penzión s reštauráciou a letnou záhradkou. zabezpečujeme: - minutková kuchyne i denné menu, grilované špeciality - organizovanie osláv - svadby, promócie, firemné akcie.

Ubytovanie, horská chata: -horské lyžiarske stredisko Ramzová -umístění mimo hlavnú cestu, v dosahu hromadná doprava -celoroční rekreácie v nádhernom prostredie Jeseníkov v chránení prírodnej rezerváciu -prostorná štýlová chata ponúka rekreáciu pre rodiny tak aj pre skupiny, priateľov, firemné akcie, liečebné pobyty, oslavy -celková ...

Penzión Trámiky: - ubytovanie - izby s vlastnou kúpeľňou, káblovú TV, pripojením k internetu WIFI - reštaurácia, pizzeria.

Penzión a reštaurácia Alberta: - 1, 2 lôžkové izby, apartmán - reštaurácia s celodenným stravovaním - možnosť organizovania svadby - nefajčiarska soľná krčma vo dvore - wi-fi pripojenie.

reštaurácia: - tuzemské i zahraničné špeciality - grilovanie. ubytovanie: - penzión - kapacita 30 miest - strážené parkovisko.

Ubytovacie služby, penzión, izby so sociálnym zariadením.

zámok Kolštejn Chateu Goldenstain je umiestnený na zámku Kolštejn, ktorý má viac ako 700 rokov starú históriu. Izby a apartmány v Chateau Goldenstein zámocká kaviareň prehliadky zámku

Rodinný penzión, ktorý vás očarí jedinečným výhľadom a hrejivú atmosférou. Plne vybavené krásne apartmány s kapacitou 6-tich osôb.

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním: -dvouložnicové rodinné apartmány -dvoulůžkové izby s balkónom. Reštaurácia, bar, wellness

prevádzkovateľ: -areál Skiland Ostružná tel .: 737050616 www.skiland.cz -Penzión ZVONIČKA Pec pod Sněžkou tel .: 777254542 www.zvonicka.cz.

Horské apartmány Racek poskytujú ubytovanie v apartmánoch v horskom stredisku Ramzová.

Sport-Grill Petříkov ubytovanie: - celoročné ubytovanie - kapacita 35-40 lôžok - dve budovy (2x10 izieb) - izby 2, 4, 5, 6 lôžkové - sprchy a WC na poschodí - v každej budove je spoločenská miestnosť - reštaurácia - veľké parkovisko - požičovňa lyží - wi-fi pripojenie.

Penzión Haltmar - Apartmány Haltmar - ubytovanie pre 20 osôb v 4 lôžkových izbách - pri penzióne horské minikáry, snehové člny, vleky, bežkárske trasy

Penzión a reštaurácia Gloria: - reštaurácie - denné menu - ubytovanie hotelového typu - wifi, tv, prístelka

Reštaurácia Fojtství je príjemná rodinná reštaurácia s českou kuchyňou v krásnom historickom objekte a kapacitou pre 55 osôb. Interiér sa vyznačuje klenutými stropmi a k vonkajšiemu posedenie priamo láka zastrešená pavlač s krásnym výhľadom do rozľahlej záhrady. V lete tiež môžete využiť vonkajšie záhradky a posedenie. Pochutnáte si na ...

Ubytovanie, priestranné rodinné apartmány, jedáleň s detským kútikom, raňajky formou bufetu.

Hotel disponuje desiatich komfortne vybavenými izbami. Súčasťou hotela je privátne wellness so saunou a whirlpool.

Penzión. Ubytovanie. 30 lôžok, 2-4 lôžkové izby TV, WC, sprcha, wifi.

Penzión: - celoročné ubytovanie. kapacita: - 35 lôžok + 16 prísteliek. vybavenie: - izby, apartmány so sociálnym zariadením, TV so satelitom, prípojka na internet a kuchynka s mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou, prekvapkávače, chladničkou a kompletným riadom. Sauna. Spoločenská miestnosť s barom a krbom.

služby: - reštauračné a jedálenský stravovanie / H club - jedálenský stravovanie / Jedáleň Lg Postřelmov - rozvoz jedál - chladené jedlá - ubytovanie chata Ztracenka - rauty, svadby, oslavy, catering - koncerty a vystúpenia / H club - zabezpečenie závodného stravovania a prevádzku jedální

Reštaurácia. Cukráreň Galéria: - tel .: 603 811 720 Penzión Morava: - Velká Bystřice, Týnecká 788 - tel .: 603 811 722

Tereza Zlámalová ponúka ubytovanie v apartmánoch v Olomouci.