Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Penzión Lipuvka ponúka ubytovanie - 9 izieb s 2 apartmánmi (kapacita do 24 osôb).

Turistická ubytovňa Ošíkov - 2 veľké a 2 malé izby-kapacita 20 miest - každá izba má vlastnú kúpeľňu a sociálne zariadenie - možnosť grilovania - malý bazén pre deti - v blízkosti lyžiarsky svah s vlekom, bežkárske trasy, cyklistické a turistické trasy.

Horská chata Eliška ponúka - 5 apartmánov - každý apartmán má vlastné WC s kúpeľňou, vybavenú kuchynku, TV.

Josef Kostka poskytuje ubytovanie v súkromí: -kapacita 13 lôžok a 2 prístelky -spoločné sociálne zariadenie na chodbe -spoločenská miestnosť s TV -vybavená kuchynka -terasa -krbové posedenie -garáže pre 3 automobily.

Hotel Václavov s.r.o. je spoločnosť, ktorá vlastní byty a izby na dočasné bývanie. Prenajíma v: Uničov a okolie, Václavov pri Oskave, Oskave, Šumperku, Šternberku a ďalšie

Pension v Jeseníku ponúka ubytovanie: -kapacita 14 lôžok -päť dvojposteľových izieb s možnosťou prístelky -spoločenská miestnosť s barom a televíziou so satelitom -izby sú moderne vybavené samostatným sociálnym zariadením a balkónom.

Penzión a pizzeria VANESSA: -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -dvojlôžkové-štvorlôžkové izby, vlastná kúpeľňa. Pohostinstvo: -pizzeria - reštaurácia.

Penzión Šindel - ubytovanie - dvoj, štvor a päťlôžkové izby - na izbách sprchovací kút, umývadlo, WC - každá izba má vlastnú chladničku. Spoločné priestory - TV, biliard, jedáleň, možnosť použitia varnej kanvice. Posedenie na záhrade, ohnisko. WIFI - bezdrôtový internet - zadarmo.

Penzión Richard poskytuje ubytovanie: - kapacita 25 - 35 lôžok - apartmány, dvojlôžkové a trojlôžkové izby - vlastné sociálne zariadenie. Reštaurácia: - stravovanie. Spoločná jedáleň. Bar. Vonkajšie posedenie. Vonkajší gril a udiareň. Spoločenský salónik (akcie, svadby, semináre, porady). Sauna, telocvičňa, fitnes centrum. ...

VESELÉ KÚPELE, spol. s.r.o. prevádzkuje pokojný rodinný penzión. - celoročný pobyt - kapacita 5 izieb (22 lôžok) - parkovisko zadarmo pri penzióne - štýlová reštaurácia - terasa, gril, hudba - TV, kúpeľňa, wi-fi.

Chata Orbea: - ubytovanie - chata - malebné Jeseníky.

Ubytovanie na súkromí poskytuje Bc. Martin Hojgr.

Hotel U Gladiš poskytuje: - ubytovanie - pohostinstvo

Penzión Kaštieľ: - penzión v malebnom podhorí Jeseníkov - kapacita 23 osôb - izby-3 štvorlôžkové, 2 trojlôžkové, 2 dvojlôžkové, 1 jednolôžková - sociálne zariadenie na chodbách - výborná domáca kuchyňa - nocľah s plnou penziou od 550, -Sk/osoba.

Pension Javor - penzión s celoročným ubytovaním - kapacita 30 lôžok, možnosť prístelky - spoločné sociálne zariadenie - 2 izby majú vlastné sociálne zariadenie. - reštaurácia

Penzión Vera: - penzión s celoročným ubytovaním - 2x trojlôžkový apartmán -1x štvorlôžkový apartmán. Spoločná kuchyňa, spoločenská miestnosť.

Ubytovanie v Olomouci poskytuje MORELLO s.r.o.

LH HOTEL JANA **** CONGRESS & WELLNESS: - hotel - reštaurácia - wellness.

Penzión a reštaurácia Maďarská Bašta ponúka ubytovanie: -2, 3, 4 lôžkové izby -izby s vlastným sociálnym zariadením -cena od 250 Kč / noc za osobu. Reštaurácia s maďarskou kuchyňou: -denné menu, minútky -bezmäsité jedlá -alko-nealko nápoje.

Ubytovňa Stavařov je ubytovňa ideálna pre zamestnancov stavebných, montážnych firiem.

Bielecký Mlyn*** -penzión. -ubytovanie. -reštaurácia. -ZOO kútik.

Penzión U Cyrila a Metoda ponúka ubytovanie: - samostatný jednoizbový byt na druhom poschodí rodinného domu - vybavený dvoma lôžkami a prístelkou - v byte sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC, kuchyňa a šatňa - možnosť parkovania v záhrade -na prízemí je 1+kk -dve lôžka aj s gaučom pre 2 osoby.