Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Rekreačné stredisko, chatová osada: -kapacita 170 lôžok

Penzión, ubytovanie: -samostatný objekt na okraje obce na oplotenom pozemku so záhradou -objekt je vykurovaný kotlom na pevná paliva, ohrev vody elektrickým bojlerom -kapacita 8 lôžok -skladba izieb-2x jednolôžková izba, 3x dvojlôžková izba -bez zvierat, vstup so zvieratami zakázaný -parkovanie pri oplotenom areáli -úschovňa ...

Penzión, Pension. ubytovanie: -čtyři 2-lôžkové izby, dva 4-lôžková izby, dva 3-lôžkové izby reštaurácia: -kapacita 45 miest -venkovní posedenie tiež 45 miest -soukromý salónik / školiaca miestnosť 40míst -domáce kuchyne -vína Vinice Hnanice, Znovín, Špalek, Piálek & Jäger, Arte Vini organizovanie: -oslavy, svadby, firemné ...

Hotel, ubytovanie.Celoročné ubytovanie. Ubytovanie v príjemne zariadených izbách. Každá izba vlastní sociálne zariadenie. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo, WC. Izby sú vybavené telefónom, rádiobudíkom a farebným televízorom. Hotel má kapacitu 93 lôžok v jedno, dvoj, troj a štvorlôžkových izbách. Zloženie izieb: 1x jednolôžková izba 13x ...

Penzión, kemp: -budova turistické ubytovne a camp sa nachádza vo veľkej oplotené záhrade -dvojlôžkové a trojlôžkové izby, osemlôžková chatka -ubytovňa-spoločné sociálne zariadenie, sprchy, kuchyňa, spoločenská miestnosť -možnosť stravovania v blízkych reštauráciách. V areáli: -vlastné parkovisko s uzamykateľnou bránou -vonkajšia ...

Ubytovanie, reštaurácia: - penzión s kapacitou 16 lôžok - každá izba je vybavená vlastným sociálnym zariadením - prevádzka sezónnej reštaurácie s možnosťou organizovania firemných akcií. - letná záhradka s výhľadom na vodu.

Služby, penzión, ubytovanie: prenájom izieb a apartmánu /ubytovanie/ 3 izby každý soc.zariadenia, vybavená kuchynka - kapacita 11 osôb

Vinárstvo GUTTA FORTUNAE je rodinný podnik vyrábajúci akostné vína z kvalitného hrozna. Vinárstvo má viac pracovísk zameriavajúce sa na lisovanie hrozna, odkalenie a kvasenie muštu. Rodina Vojtkova prevádzkuje aj Penzión pri Kapličke.

Apartmány Vranov - ubytovanie: -10 izieb, kapacita 32 osôb -izby dvojlôžkové, trojlôžkové, štvorlôžkové -na každej izbe sociálne zariadenie (WC) a kúpeľňa, televízor, satelit - jedna izba má kuchynský kút (vhodné pre mamičky s deťmi) -apartmán je vybavený secesným nábytkom a posedením pri krbe -na prízemí sa nachádza spoločenská ...

Apartmány u Fialov v Dyji neďaleko Znojma. Nefajčiarske ubytovanie v apartmánoch v súkromí v podkroví rodinného domu. Apartmány vhodné na ubytovanie rodín alebo väčšej skupiny. K dispozícii vlastná plne vybavená kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, práčkou, fénom, obývacia izba so smart TV a WIFI zadarmo.

Areál so špecializáciou na organizovanie svadieb, firemných a súkromných akcií. Možnosť ubytovania v izbách a apartmánoch – celková kapacita je 180 lôžok.

Penzión, ubytovanie v penzióne pre 70 osôb. K dispozícii vlastné sociálne zariadenie, chladnička, televízor či bezdrôtový internet. Penzión: -kapacita 70 lôžok -10 dvojlôžkových izieb (20 lôžok) -4 trojlôžkové izby (12 lôžok) -7 štvorlôžkových izieb (28 lôžok) -2 apartmány (1 trojlôžková, 1 päťlôžková). Príslušenstvo: -Sociálne ...

Penzión Šalamún s.r.o. umožňuje výber z niekoľkých apartmánov na ubytovanie a súčasne s ubytovaním môžete vyskúšať reštauráciu.

Ubytovanie neďaleko historického centra Znojma. Dispozícia je jedna trojlôžková a len štvorlôžková izba. Každá izba má vlastnú kuchynskú linku, šatňu a kúpeľňu. Parkovanie na verejnom bezplatnom parkovisku pri dome. Wi-Fi pripojenie je v celom objekte zadarmo.

Ubytovanie Na Tremperku poskytuje ubytovanie v apartmánoch až pre 8 dospelých. K dispozícii sú 2 apartmány pre 4 dospelých s možnosťou prísteliek pre deti. Súčasne s apartmánmi môžete využiť aj záhradku na grilovanie a pri prechádzkach sa inšpirovať okolitými turistickými trasami.

Hotel v centre mesta je súčasťou Amazing places: - 4 izby a 1 apartmán - bohaté raňajky - pivnica

Štýlové ubytovanie v Znojme - príjemné prostredie so štýlovými a zároveň útulne vybavenými apartmánmi s parkovaním priamo v centre mesta pri Radničnej veži aj v dochádzkové vzdialenosti do centra.

U Cisárske cesty - Ubytujte sa v našom dobovom penzióne s kompletími službami a vynikajúcou kuchyňou! Ponúkame tiež možnosť ubytovania vo vínnych pivniciach.

Zdeněk Zábojník prevádzkuje vinárstvo, vlastní vínnu pivnicu a poskytuje ubytovanie.

Penzión, penzión Bobule. Ubytovanie: -36 lôžok -9 izieb -1 apartmán -8 trojlôžkových izbách -1 šesťlôžkovej izbe. Reštaurácia, vínna pivnica.

Penzión, ubytovanie. -apartmány -vonkajšie posedenie -kuchyne.

Vinárstvo, vínna pivnica, vínna pivnica s ubytovaním, ochutnávky, degustácia vín Znojmo: - predaj, výroba vína - ubytovanie, penzión.