Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Služby: -autoopravy -autoškola -kondičné jazdy -poistenie -povinné školenie vodičov -ubytovacie služby.

Služby: -elektronické zabezpečovacie systémy -stráženie objektov -čistenie peria, šitie prešívaných diek -kovovýroba. Predaj, montáž: -fólia. Ubytovanie: -penzión Kvilda.

Ubytovanie v kempe: -chatky -priestor pre stany aj karavany.

Alton, Garni Hotel: -najlacnejšie ubytovanie v kategórii hotel -dom po celkovej rekonštrukcii -internet -požičovňa bicyklov -požičovňa lyží -dovoz zo stanice a na stanicu zadarmo -turistické informácie.

L-Club penzión: -reštaurácia -ubytovanie v dvoch až štvorlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením, televíziou a satelitom -možnosť parkovania -internet na izbe -wellness.

Penzión U Výstaviska ponúka lacné ubytovanie v pokojnom prostredí rodinného domu. Vybavenie penziónu je pôvodné a jednoduché. Penzión sa nachádza priamo oproti bráne č. 3 výstavného areálu Č. Budějovice. Vzdialenosť od hlavného námestia Přemysla Otakara II je 20 min. pešou chôdzou. Výhodou je tiež dobrá dopravná dostupnosť (200m od zastávky MHD) a ...

Hotel. Ubytovanie: -48 lôžok -2 jednolôžkové izby -20 dvojposteľových izieb -2 trojlôžkové izby -na izbách WC**, sprcha, fén, chladnička, TV**, SAT*, telefón s priamou voľbou. Služby: -recepcia 24 hodín -hotelová práčovňa. Parkovisko. Reštaurácia, bar*: -50 miest -letná záhradka 50 miest.

Rodinný penzión za Budvarom: -ubytovanie -každá izba vybavená vlastným WC a kúpeľňou, TV a sat, mikrovlnou rúrou -WIFI pripojenie - parkovacie státie v objekte - parekovanie v garáži.

Penzión U Šípku - rodinný penzión s reštauráciou.

Nožiarstvo. Výroba: -exkluzívne nože-sendvičové nože pre lov a voľný čas - etnické nože. Predajná galéria: -továrni vyrábané nože z celého sveta -brúsky. Romantické ubytovanie.

Ubytovňa Pri stanici Ubytovňa: - lacné ubytovanie v centre mesta v blízkosti autobusového a vlakovej stanice. Nonstop recepcia. Oplotené parkovisko s kamerovým systémom. Wi-fi internet. Poľnohospodárska výroba a poľovníctvo.

Penzión Červené Blato - kapacita 45 lôžok - 2, 4 a 5 lôžkové izby s možnosťou prísteliek - kapacita 45miest - česká a medzinárodná kuchyňa - možnosť organizovania akcií, svadieb Reštaurácia - kapacita 45 miest - česká a medzinárodná kuchyňa - možnosť organizovania akcií, svadieb - vonkajšia terasa pre 30 osôb.

Poskytujem ubytovanie pre 1 až 7 osôb. Plne vybavená kuchyňa, TV-DVD, internet možný, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Súčasťou stavania je pohostinstvo s predzáhradkou, ohniskom, pieskoviskom pre deti.

Motorest: -ubytovanie -dvojlôžkové izby s kompletným sociálnym zariadením, televízia -free wifi -reštaurácia -50 miest -bezbariérové prístupy -nefajčiarske salóniky 30 a 35 miest -letná terasa pre 40 miest. Uzavreté vlastné parkovisko.

Penzión: - kapacita 16 lôžok - 2 - 4 lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením, televíziou, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a prípojkou na počítač - školiace stredisko - úschovňa bicyklov - parkovanie pri penzióne - možnosť organizovania honov a rybárčenia.