Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Kraličák, s.r.o. prevádzkuje lyžiarsky areál Králičák a ubytovanie v penzióne Kraličák. Areál: - Staré Mesto 788 32, Hynčice pod Sušinou č.p. 123.

Jana Lorencová poskytuje ubytovanie: - štýlový penzión v historickom jadre Olomouca - apartmány pre dve, tri a štyri osoby - pes povolený - terasa - parking

Spoločnosť ARCUS FAM s.r.o. poskytuje ubytovanie pre študentov: -kapacita 12 osôb -4 dvojlôžkové izby a 2 dvojlôžkové apartmány -spoločná kúpeľňa a WC pre dve izby -kompletne zariadená kuchyňa -spoločenská miestnosť s jedálňou -záhradné posedenie -možnosť parkovania.

Miloslav Landa prevádzkuje krčmička s kapacitou 24 miest. Veľká plazmová televízia - možnosť sledovania športových stretnutí. Minútková kuchyňa, pečené kolená, čapované pivo Kozel 11, nealko a alko nápoje, miešané koktaily za ľudové ceny V letnom období prevádzkujeme vonkajšiu záhradku s posedením. Možnosť organizovania večierkov a rodinných ...

Pension VEŽKA *** poskytuje ubytovanie v penzióne ***: - celková kapacita 54 lôžok - dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové izby - reštaurácia s kapacitou až 80 miest - kaviareň, bar a recepcia s prevádzkou nonstop - zimná terasa s kapacitou až 120 osôb - bezplatné parkovanie aj WiFi - cyklogaráž - certifikácia Cyklisti vítaní

Pension Moravia ponúka ubytovanie: - celková kapacita 10 lôžok - izby-jednolôžková, dvojlôžková, trojlôžková - každá izba má vlastnú kúpeľňu, TV a chladničku - zvieratá povolené za poplatok.

Spoločnosť Chomout, s.r.o. je pivovar, kde sa vyrába pivo Chomout, služby reštaurácie a pohostinstva.

Hostinec pri Havloch s.r.o. poskytuje: - reštaurácii - salónik pre súkromné aj firemné akcie - ubytovanie

Penzión pod vlekom - kapacita 53 osôb - zabezpečenie raňajok a polpenzie - pripojenie WIFI - vonkajší gril - parkovanie - priamo pri zjazdovke - zabezpečenie wellness.

Apartmány a Ubytovanie Mlynice poskytuje: - dvoj až sedemlôžkové apartmány - možnosť prísteliek - kúpeľňa (sprcha, wc, fén, uteráky) - vybavená kuchynka - internet, wifi zadarmo - parkovanie v nádvorí zadarmo.

Penzion U Sklenář: - apartmány - izby pre študentov - izby pre pracujúcich - izby pre svadobných hostí.

V priestoroch pivovaru sa nachádza Penzión a piváreň VARNA - penzión s reštauráciou a letnou záhradkou. zabezpečujeme: - minutková kuchyne i denné menu, grilované špeciality - organizovanie osláv - svadby, promócie, firemné akcie.

reštaurácia: - tuzemské i zahraničné špeciality - grilovanie. ubytovanie: - penzión - kapacita 30 miest - strážené parkovisko.

Penzión a reštaurácia Gloria: - reštaurácie - denné menu - ubytovanie hotelového typu - wifi, tv, prístelka

Reštaurácia Fojtství je príjemná rodinná reštaurácia s českou kuchyňou v krásnom historickom objekte a kapacitou pre 55 osôb. Interiér sa vyznačuje klenutými stropmi a k vonkajšiemu posedenie priamo láka zastrešená pavlač s krásnym výhľadom do rozľahlej záhrady. V lete tiež môžete využiť vonkajšie záhradky a posedenie. Pochutnáte si na ...

Reštaurácia. Cukráreň Galéria: - tel .: 603 811 720 Penzión Morava: - Velká Bystřice, Týnecká 788 - tel .: 603 811 722

Tereza Zlámalová ponúka ubytovanie v apartmánoch v Olomouci.

Nefajčiarska reštaurácia: - nachádzajúce sa v tesnej blízkosti zoo - široký výber z jedál a nápojov českej, moravskej i medzinárodnej kuchyne - k dispozícii bezplatné bezdrôtové pripojenie k internetu. Penzión: - ubytovanie - vhodné pre rodiny s deťmi. organizovanie: - svadby - firemné večierky - rodinné oslavy.

Penzión Pavlík prevádzkuje apartmán s kapacitou až 68 hostí v 23 dvoch a viacerých lôžkových izbách, 5 apartmánoch. V penzióne sa nachádzajú aj dve reštaurácie, bowling, stolný tenis a konferenčná miestnosť s dataprojektorom.

Penzión JANZA ponúka ubytovanie: - 110 lôžok - káblová tv, wifi internet - dvojlôžkové izby - parkovisko.

ubytovanie: - penzión - kapacita 35 lôžok v 11 izbách - každá izba má sociálne zariadenie - parkovisko na oplotenom pozemku - nefajčiarska reštaurácia pre 60 osôb - piváreň s biliardom pre 40 osôb - zvieratá povolené.