Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Ubytovacie služby, penzión. Ubytovanie v centre Brna.

Ubytovanie, penzión. Ubytovanie v apartmánoch.

Reštaurácia: -kapacita 80 miest -moravská kuchyňa -spoločenské akcie. Ubytovanie, penzión: -celková kapacita 15 lôžok. Vybavenie izieb: -chladnička, minibar, televízia, satelit, telefón, wi-fi -Každá izba má WC a kúpeľňu. Služieb: -catering.

Ubytovanie penzión, penzión: -celoročné ubytovanie -rekreácia, dovolenka, služobné cesty, víkendové pobyty, ubytovanie pri BVV -centrum Brna je vzdialené cca 10 minút jazdy autom, vhodný najmä pre vystavovateľov na BVV -parkovanie zaistené v uzavretom objekte. V bytoch sú k dispozícii vybavené kuchynky. LCD televízory a vysokorýchlostný ...

Ubytovanie, penzión, penzión. Celoročné ubytovanie v blízkosti mesta Brna, vzdialenosť asi 10 minút od centra a výstaviska BVV -domáce prostredie v pokojnej vilovej štvrti -20 komfortne vybavených izieb s klimatizáciou, kúpeľňou, TV, internetovým pripojením -strážené parkovisko -vyhliadková terasa a bar -raňajky formou švédskych ...

Ubytovanie, penzion.Kapacita je 7 dvojlôžkových izieb a 1 štvorlôžkové apartmáne. Každá izba je vybavená vlastným sociálnym zariadením, zabudovanú šatníkových skríň, LCD televízorom, chladničkou a možnosťou pripojenia na internet (Wi-Fi).

Ubytovanie: -dvojlôžkové izby s prístelkami -apartmány -všetky izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením a televíziou.

Ubytovanie v penzióne Zátišie blízko viníc v Mikulove. Izby majú vlastnú kúpeľňu s WC a tiež chladničku, LCD TV. pripojenie k wifi zadarmo. Penzión je vzdialený 10 minút chôdze od centra.

Penzión u Šoltys poskytuje celoročné ubytovanie v izbách s vlastným sociálnym zariadením, s možnosťou vonkajšieho posedenia v pergole a parkovaním pred domom.

Rodinný penzión s exkluzívnym výhľadom na Zámok Valtice. Organizovanie firemných akcií, rodinných osláv, svadieb, teambuildingu.

Ubytovanie v apartmáne nad vínnou pivnicou.

Penzión s celkovou kapacitou 10 lôžok v 4 izbách s vlastným sociálnym zariadením: - 2 dvojlôžkové izby - 2 trojlôžkové izby - spoločenská miestnosť s terasou - pripojenie na internet.

Penzión s ubytovaním a reštauráciou, situovaný priamo pri cyklotrás. Štýlový penzión, príjemné ubytovanie. Kapacita penziónu je 28 lôžok v dvojposteľových až štvorlôžkových izbách. Izby sú štandardne vybavené potrebným príslušenstvom a nábytkom a každá izba má svoje vlastné sociálne zariadenie.

Penzión pri pivníc. Ubytovanie. Kapacita penziónu je 17 izieb až s 55 lôžkami (39 lôžok, 16 prísteliek). Penzión pri pivníc ponúka 1x jednolôžkovú, 10x dvojlôžkovú, 6x trojlôžkovú izbu.

Penzión, ubytovanie: -rekreácia skupín i jednotlivcov -usporiadanie súťaží -zaistenie sústredenia, táborových pobytov -ďalších služieb podľa vašich konkrétnych požiadaviek -možnosť umiestnenia vášho psa na izbe. Celková kapacita 34 lôžok. -1 až 4 lôžkové izby -parkovanie v uzavretom objekte.

Rodinného ubytovania villa Emilia vo vinárskej obci Novom Šaldorfe. Rodinná dovolenka na Južnej Morave. Vlastné uzatvorené parkovisko. Úschovňa bicyklov. WiFi. Vlastná vínna pivnica.

Ubytovanie na súkromí, v srdci Južnej Moravy.

Ubytovanie, penzión. Náš penzión má dve poschodia a disponuje 37 lôžkami.

Vinárstvo, vinár Ing. Jan Vrba. Vínna pivnica s ubytovaním. Ubytovanie Hustopeče u Brna je vhodné svojou polohou pre príjemnú rodinou dovolenku, víkendový pobyt aj pracovnú cestu. Výroba, predaj vína: -vlastné produkcie -Červené víno, biele víno -sudové, fľaškové vína -odrůdy vín: Chardonnay, Veltlínske zelené, Rizling, Modrý ...

Ubytovanie, penzión, penzión, vínna pivnica, pivnica. Samostatný objekt. K dispozícii -kapacita 15 lôžok, lôžko -4 lôžková, 3 lôžková izba, kuchyňa, jedáleň, terasa, možnosť grilovania -garáž -každá izba vlastní sociálne zariadenie -posedenie-vinná pivnica -degustácia, podrobný výklad -prehliadka vinice pre 4-40 osôb -možnosť využiť ...

Spoločnosť Lentus agilis, spol. s r.o. ponúka služby v oblasti realizácie fontánových technológií a vodných atrakcií, zváraných plastových bazénov. Prevádzkujeme aj vinárstvo a penzión v obci Vrbice. Fontány: - kompletné riešenie systémov vodných atrakcií - spracovanie návrhu riešenia podľa priestorových prestav zákazníka - spracovanie ...