Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Ubytovanie neďaleko historického centra Znojma. Dispozícia je jedna trojlôžková a len štvorlôžková izba. Každá izba má vlastnú kuchynskú linku, šatňu a kúpeľňu. Parkovanie na verejnom bezplatnom parkovisku pri dome. Wi-Fi pripojenie je v celom objekte zadarmo.

Ubytovanie Na Tremperku poskytuje ubytovanie v apartmánoch až pre 8 dospelých. K dispozícii sú 2 apartmány pre 4 dospelých s možnosťou prísteliek pre deti. Súčasne s apartmánmi môžete využiť aj záhradku na grilovanie a pri prechádzkach sa inšpirovať okolitými turistickými trasami.

Štýlové ubytovanie v Znojme - príjemné prostredie so štýlovými a zároveň útulne vybavenými apartmánmi s parkovaním priamo v centre mesta pri Radničnej veži aj v dochádzkové vzdialenosti do centra.

U Cisárske cesty - Ubytujte sa v našom dobovom penzióne s kompletími službami a vynikajúcou kuchyňou! Ponúkame tiež možnosť ubytovania vo vínnych pivniciach.

Zdeněk Zábojník prevádzkuje vinárstvo, vlastní vínnu pivnicu a poskytuje ubytovanie.

Penzión, penzión Bobule. Ubytovanie: -36 lôžok -9 izieb -1 apartmán -8 trojlôžkových izbách -1 šesťlôžkovej izbe. Reštaurácia, vínna pivnica.

Penzión, ubytovanie. -apartmány -vonkajšie posedenie -kuchyne.

Vinárstvo, vínna pivnica, vínna pivnica s ubytovaním, ochutnávky, degustácia vín Znojmo: - predaj, výroba vína - ubytovanie, penzión.

Ubytovanie, penzión, penzión situovaný v samom centre Národného parku Podyjí: -celoroční ubytovanie -rekreace, dovolenka, služobná cesta, nocľah víkendové pobyty -Ubytovanie vo 2x štvorposteľové izby a 4x dvojlôžková izba. -každý izba má farebnú televíziu, sprchovací kút a toaletu -pre varenia sú k dispozícii kompletne vybavené ...

Vínny restaurant: -kapacita 55 miest -posedenie v štýlovej reštaurácii -výborná kuchyňa -ponuka archívnych a moravských vín. Reštaurácia: -kapacita 60 miest -možnosť stravovania autobusových zájazdov (predbežná objednávka) -bezbariérový prístup vrátane sociálneho zariadenia. Penzión, ubytovanie: -6x dvojlôžková izba, prístelka -v ...

Komfortné a pohodlné ubytovanie v oblasti Mikulova a Pálavy Vám poskytne poskytne vinárstvo VÍNO LÍPA s.r.o. Zaistíme Vám ubytovanie v apartmánoch blízko historického centra mesta Mikulov alebo naopak v malebnom penzióne pastierča neďaleko Brodu nad Dyjí vo vinárskej oblasti Pálava. Apartmány Lipa sa nachádza neďaleko historického centra mesta ...

Vinárstvo: -výroba -predaj -víno -mladá vína -jakostní vína -přívlastková vína -široký výber odrôd -degustace -oslavy -firmní akcie -svatby -firemní víno -Ubytovanie cca 40 lôžok.

Penzion, ubytovanie Kaplanka -celoroční ubytovanie -rekreace, dovolenka, víkendové pobyty, nocľah -8x dvojposteľová izba -1x trojlôžková izba -3x štvorlôžková izba -len niektoré izby majú vlastné sociálne zariadenie -na každej izbe teplá a studená voda -možno využívať vybavenú kuchynku -po dohode zaistenie podávanie raňajok -společenská ...

Spoločnosť eGspol s.r.o. prevádzkuje apartmány Korzo Lipno: - štúdiové, rodinné, mezonety, exkluzívne Ďalej zabezpečujú zemné práce strojom JCB 4CX a vyrábajú hasičské moduly.

Ubytovanie v penzióne Belle Donne, ktorý disponuje dvoma dvojlôžkovými izbami s možnosťou prístelka a apartmánom pre 4 osoby s prístelkou. Izby sú vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom, minibarom, rýchlovarnou kanvicou. Wifi zadarmo.

Ubytovanie Dyje - penzión u Znojma umožňuje návštevníkom užiť si oddych s dobrým vínom spoločne s lacným ubytovaním v prírode. Tento penzión má niekoľko izieb podľa počtu lôžok, súčasťou je sociálne zariadenie, malá kuchynka s mikrovlnou rúrou, chladničkou a varnou kanvicou.

Rodinný penzión v prostredí Národného parku Podyjí. Ubytovať sa môžete v 3 apartmánoch s vlastnou kúpeľňou a WC: K dispozícii ide aj dvojlôžkové izby s WC a kúpeľňou na chodbe. Ubytovanie možné celoročne, súčasťou je aj veľká spoločenská miestnosť pre 20 osôb.

Autocamping Výr: -ubytovanie, penzión -požičovňa vodných bicyklov.