Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Ubytovanie na súkromí - kapacita 4 lôžka - parkovanie - záhrada - možnosť cykloturistiky.

Objavte nádhernú prírodu Českomoravskej vysočiny pri pobyte v Penzióne na Křižánkách. Malebné okolie láka na množstvo výletov do prírody k rieke Svratce, na Deväť skál alebo zhliadnete skalný útvar Štyri palice a mnoho ďalších. Kapacita ubytovania penziónu je 37 lôžok v 2 - 4 lôžkových izbách. Každá izba má kuchynku s mikrovlnou rúrou, ...

Ubytovanie v prírode v dvojlôžkových a päťlôžkovej izbe. Na každej izbe vlastná kúpeľňa. Objekt má spoločnú plne vybavenú kuchyňu. Vhodné pre rodiny s deťmi, cyklistov, turistov.

Ubytovanie: -apartmány, zariadené štýlovým rustikálnym nábytkom -vlastné sociálne zariadenie, WC, sprchovací kút -obývacia miestnosť s farebnou televíziou so satelitom -spálňa s manželskou posteľou -dobové rekvizity. Reštaurácia: -štýlová reštaurácia -príjemné boxy -špeciality nášho šéfkuchára -kvalitné vína, chladeného piva, lahodné ...

Ubytovanie Vážka: - moderné a komfortne vybavené apartmány - ubytovanie vo dvojizbových apartmánoch alebo izbách.

Pavel Vrbický s.r.o. sa zameriava na opravy a servis automobilov, pneuservis, montáže ťažných zariadení, meranie emisií a poskytovanie ubytovania nielen pre zákazníkov servisu.

Apartmány ORSSO Mohelnice: - ubytovanie v štyroch úplne nových, zrekonštruovaných apartmánoch.

Ubytovanie v apartmáne pri Zlatom Krížiku vo Veľkom Meziříčí. Pobyt v súkromí v lesnej vile s dispozíciou 2 +1. kapacita 4 osoby, s prístelkami 6 osôb. Krátkodobé aj dlhodobé ubytovanie pre pracovné kolektívy.

Penzión Kostka Libivá - ubytovanie vhodné pre dlhodobé ubytovanie zamestnancov, pre väčšie skupiny ...

Pelestrovská krčmička sa nachádza v obci Veselý Žďár na Českomoravskej vysočine kúsok od Havlíčkovho Brodu a súčasne ponúka aj ubytovanie. Súčasťou našej ponuky je celodenná teplá a studená kuchyňa vrátane alkoholických a nealkoholických nápojov. Ponúkame tiež možnosť grilovania či ražnenia. K dispozícii je 32 miest, krb a vonkajšie posedenie s ...

Penzión Marta: - rodinný penzión s veľkou záhradou - parkovanie vo dvore.

Služby: -kapacita 27 lôžok -8 izieb, vlastné WC, satelit -1 apartmán -vonkajší bazén -kryté posedenie s krbom -cena cca 300 Sk osoba/noc. Rekreačné zariadenie je vhodné na letnú i zimnú rekreáciu s možnosťou výletov po Vysočine - katakomby v Jihlave, hrad Pernštejn ai. Možnosť organizovania seminárov a školení.

Penzión, ubytovanie v apartmánoch s vlastnou kuchynkou

Lenka Šestáková prevádzkuje reštauráciu a ubytovanie v penzióne, kde si môžu klienti rezervovať dvojlôžkové, trojlôžkové a šesťlôžkové izby. Zákazníci si tiež môžu zabookovať sálu s kapacitou 80i osôb, kde sa môžu konať oslavy, svadobné hostiny či firemné prezentácie.

Andrea Blažíčková poskytuje ubytovacie služby.

Štýlová kaviareň v blízkosti centra Třebíča s ubytovaním

Rodinný penzión Bednářův dvor, ideálne miesto pre firemné a rodinné oslavy, pre rodinnú rekreáciu s deťmi dovolenku na bicykli.

Nefajčiarska reštaurácia: - nachádzajúce sa v tesnej blízkosti zoo - široký výber z jedál a nápojov českej, moravskej i medzinárodnej kuchyne - k dispozícii bezplatné bezdrôtové pripojenie k internetu. Penzión: - ubytovanie - vhodné pre rodiny s deťmi. organizovanie: - svadby - firemné večierky - rodinné oslavy.

Pohodlné komfortné ubytovanie v šiestich nadčasovo štylizovaných apartmánoch. Mottom apartmánov je čistota, kvalita, luxus, všestrannosť a prestíž.

Rekreačné stredisko Bozeňov, ktoré leží 10 km od Zábřehu v blízkosti priehrady s možnosťou kúpania, Vám ponúka ubytovanie v penzióne, apartmáne alebo kempe s chatkami. Súčasťou areálu je nefajčiarska reštaurácia pre 80 osôb s terasou a detským kútikom. Využiť môžete školiace centrum s kapacitou 60 osôb, vybavené najmodernejšou školiace technikou. ...