Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Služby: - ubytovanie v súkromí - prenájom rodinného domu

Penzión, ubytovanie: -kapacita 38 lôžok -zloženie ubytovacích kapacít apartmán -trojlôžková, dvojlôžková izby -ceny od 400, -Sk za izbu -možnosť prístelky. Príslušenstvo: -všetky izby samostatné sociálne zariadenie -televízia so satelitným príjmom v časti penziónu Možnosti: -ubytovanie so psom -úschova kolies -parkovanie v objekte ...

Penzión. Služby: -dvojlôžkové, trojlôžkové vlastná kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom alebo aj vaňou, niektoré s televíziou -2x dvojlôžkové spálne, obývacia izba s televíziou a s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, vlastná kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom, vlastná vybavená kuchyňa. Priestory: -dve minikuchynky -spoločenská miestnosť ...

Ubytovanie, penzión: -celoročne -6 izieb s vlastným sociálnym zariadením -spoločná kuchyňa.

Rodinná farma, chov: - mäsový, mliečny dobytok - ovce Služby: - ubytovanie v apartmánoch - ustajnenie koní.

Ekofarma Varejkov dvor - pestovanie poľných plodín, zeleniny a ovocia - chov zvierat a zber liečivých rastlín. Agropenzión - ubytovanie - reštaurácia.

Spoločnosť RAUTY s.r.o. prevádzkuje výrobňu lahôdok U Labužníka: - šaláty - obložené misy - chlebíčky - aspiky - bagety - knedle. Catering, gastronomické služby: -rauty, recepcia, bankety, garden party, firemné večierky, svadby, promócie, spoločenské akcie na kľúč. Reštaurácia Gardenpark Penzión.

Penzión U Sempry poskytuje lacné ubytovanie: -kapacita 102 lôžok -jedno, dvoj a troj lôžkové izby -izby sú umiestnené v bunkách-v jednej bunke dve izby, WC, sprcha s umývadlom -na poschodí je spoločná kuchynka -na prízemí penziónu je reštaurácia s letnou záhradou -možnosť parkovania.

Alena Dehnerová poskytuje ubytovacie služby: Výkup, predaj: - starožitnosti.

Penzión Laguna: - 12 lôžok + 4 prístelky - wc, kúpeľňa, wi-fi.parking, reštaurácia

Penzión Anežka poskytuje ubytovanie: - rodinný penzión - 11 izieb (šesť štvorlôžkových, tri trojlôžkové, dve šesťlôžkové) - raňajky, polpenzia, plná penzia - viacúčelové ihrisko - v zime klzisko - TV, wi-fi.

Hotel ROMŽE poskytuje ubytovanie: -hotel -kapacita 24 lôžok-10 izieb -cena 200, -Sk lôžko/noc. Reštaurácia: -kapacita 55 osôb -salónik pre 12 osôb -letná záhradka.

Penzión Tereza poskytuje ubytovanie, kaviareň: - ubytovanie vrátane raňajok a teplých večerí - ubytovanie pre robotníkov firiem - dlhodobé ubytovanie s vybavenou kuchyňou.

SKI CENTRUM Miroslav s.r.o. ponúka ubytovanie: - celkom 39 lôžok v dvojlôžkových, štvorlôžkových, šiestich a sedemlôžkových izbách; - spoločenská miestnosť s barom.

Rekreačné stredisko Povodia poskytuje ubytovanie s kapacitou 48 lôžok.

Penzión Pavel ponúka na ubytovanie 40 lôžok s možnosťou prístelky. penzión sa nachádza v malebnom prostredí Jeseníkov v obci Lipová - kúpele.

Kemp - 60 karavanových miest s elektrickou prípojkou - 300 stanových miest aj s možnosťou elektrickej prípojky - pre stany je vyhradený priestor ako na slnečných miestach, tak aj v tieni pod vysokými stromami - parkovanie osobných vozidiel je na určených miestach - camp je rozdelený sektormi na pokojnejšiu a rušnejšiu zónu - Penzión Na ...

Ubytovanie: -dve až štvorlôžkové izby -vlastné sociálne zariadenie -sprchovací kút -možnosť vlastného varenia -vybavená kuchyňa -možnosť objednania polpenzie -parkovanie zadarmo -súčasťou je veľká záhrada. Možnosti aktívneho odpočinku: -prechádzky, hubárčenie -cyklistika -plávanie, windsurfing -golf, tenis -kone -bežkovanie, ...

Penzión U Gladišov má: - kapacita: 20 lôžok trojlôžkové izby s možnosťou prístelky - apartmány kapacita 4 a 5 osôb - reštaurácia s minútkovou kuchyňou, nefajčiarska jedáleň - pripojenie k internetu

Ubytovanie: - penzión s celoročným ubytovaním blízko centra mesta Trebišov: - 5x dvojlôžková izba - 2x aparmán s terasou. Vybavenie izieb a apartmánu: - televízia - pripojenie na internet - vlastné sociálne zariadenie - chladnička, kuchynka. Možnosť parkovania pri penzióne. Pes zadarmo. Možnosť uloženia bicyklov.