Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Penzión - ubytovanie - obytný apartmán s dvoma samostatnými izbami, kuchyňou a príslušenstvom - v podkroví 7 ubytovacích izieb s príslušenstvom.

Penzión - 2 štvorlôžkové mezonetové apartmány - 1 dvojlôžková izba Reštaurácia

Ubytovanie Mlyn zaisťuje celoročné ubytovanie: - 4 zrekonštruované apartmány s celkovou kapacitou 17 miest so sociálnym zariadením - 2 chatky každá pre 4 osoby - 2 prívesy každý pre 4 osoby - autokemping - možnosť stravovania v hoteli oproti kempu.

Služby - pestovanie rastlín a chov zvierat - ekologické poľnohospodárstvo - ubytovanie na farme

Penzión Ilúzia zaisťuje ubytovanie: - penzión - 17 lôžok - TV, 1 apartmán.

Penzión Windy posktuje ubytovanie: - 2 - 4 lôžkové izby s kúpeľňou Športové vyžitie: - turistika - cykloturistika - výlety autom aj na bicykli - letné, zimné športy - bowling - 2x lanová dráha - udržiavané bežecké trasy - prechod do Poľska.

Čestmír Loupanec poskytuje ubytovanie v penzióne U Lúpancov.

Penzión a reštaurácia Rotunda je penzión ponúkajúci: -na všetkých izbách umývadlo, sprcha, WC, kuchynka, chladnička, kávovar, TV + SAT -cena ubytovanie 300-350 Kč osoba/noc -parkovanie vo dvore.

Penzión Zlatý potok ponúka ubytovanie: -dve až štvorlôžkové izby -vybavená kuchyňa, jedáleň s barom a krbom -spoločenská miestnosť s biliardom -kamenná vináreň -parkovanie v uzavretom areáli.

Penzión Šport: - penzión s celoročným ubytovaním - kapacita 78 lôžok: - izby 16/2-5 s umývadlom, 5/2 s WC a sprchou, TV, 3 apartmány-kúpeľňa, vaňa, WC, kuchyňa, jedáleň, chladnička. Celodenné stravovanie.

Penzión, ubytovanie pre rodinnú rekreáciu s možnosťou turistiky a cykloturistiky. Ubytovanie s raňajkami, s polpenziou. Vl.sociálne zariadenie, parkovisko.

Penzión Gól umožňuje ubytovanie: - kapacita 50 lôžok - parkovisko pri objekte - pes povolený.

Penziónek je penzión s celoročným ubytovaním: Zloženie izieb: - 2-3 lôžkové izby - možnosť prístelky - wifi, TV, kuchynka. Pohostinstvo: -reštaurácia, bar.

Marcela Belková poskytuje na prenájom apartmán - kapacita 6+1 lôžok - kompletne vybavené miestnosti a kuchyne - WIFI - televízia - úschovňa lyží a bicyklov - nefajčiarske prostredie - parkovanie na uzavretom pozemku - možnosť cyklistiky, turistiky a lyžovania - v tesnej blízkosti chaty vlek a bežecké trate

Pension Villa Ancora ponúka ubytovanie: - pension *** - výhodná poloha v centre mesta - kapacita 18 lôžok - na izbách sprchovací kút, TV+SAT, minibar, telefón - uzavreté parkovisko v areáli.

Retro apartmány ponúkajú ubytovanie Kouty nad Desnou.

Petra Hlavičková poskytuje ubytovacie služby v apartmáne, ktorý sa nachádza v centre mesta Luhačovice v nájomnom dome.

Rezidencia Tri Studne s.r.o. poskytujú ubytovanie v moderných apartmánoch uprostred Vysočiny.

Penzión, penzión, ubytovanie: -celková kapacita 13 miest -4x dvojlôžková izba -2x apartmán s terasou -kúpeľňa, WC, TV na každej izbe -možnosť ubytovania so psom -cena za osobu/noc od 300,- do 450,-Sk -na požiadanie zabezpečenie raňajok -k dispozícii 2x vybavená kuchyňa, chladnička -úschova kolies -parkovanie pred domom.

U Synagógy - certifikovaný penzión Kapacita: 2 jednolôžkové izby 5 dvojposteľových izieb - možnosť prístelky - bez stravovania Vybavenie izieb: WC, sprcha, chladnička, televízia. Služby: zapožičanie fénu, zapožičanie rýchlovarnej kanvice Parkovanie v blízkosti penziónu na základe zapožičania parkovacej karty.

INFORMAČNÉ A TURISTICKÉ CENTRUM: November-február: Po:13-17;Út-Št:9-12;13-17hod. Pi:-zatvorené So:13-17hod. Nie:-zatvorené Marec-máj; september - október: Po:-zatvorené Út-Št:9-12;13-17hod. Pi:9-12;13-15hod. So, Nie: 13-17hod. Júl - august Po:13-17hod. Út-Št:9-12;13-18hod. Pi:9-12;13-15od. So-Nie:9-12;13-17hod. PREDMET ...

INFORMAČNÉ A TURISTICKÉ CENTRUM: Apríl-október Po-Nie:9-12;13-17hod. november-marec Po:zatvorené Út-Nie:10-12;13-17hod. PREDMET ČINNOSTI: -všetky turistické informácie -pomoc pri výbere vhodného ubytovania a stravovania -informácie o kultúrnom, spoločenskom a športovom dianí na Třebíčsku -mesačný kultúrny prehľad Kam v Třebíči k ...

Jitka Mikulášová prevádzkuje Penzión U školy, ktorý ponúka celoročné ubytovanie v apartmáne s výhľadom na mesto aj Králický Snežník: - vhodné pre rodinnú dovolenku alebo skupiny priateľov - súkromné parkovisko pri objekte, wifi pripojenie - kapacita 8 osôb, detská postieľka k dispozícii - priestory na úschovňu bicyklov i lyží

Mestské kultúrne stredisko Trebišov -predpredaj vstupeniek, tel. 568610013; Po-Pi:8-13;14-16hod. -pohybové kurzy, tel. 568610014 -vedúci programového oddelenia, tel. 568610025 -vedúci technického oddelenia, tel. 568610018 -vedúci informačných centier, tel.: 568610026 Divadlo PASÁŽ: -Masarykovo námestie, tel. 568610034, 568610035. ...