Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Rodinný štýlový eco hotel s privátnym wellness a saunou pod horou Radhošť v Beskydoch. Športový areál: -3 antukové tenisové kurty s umelým osvetlením, tenisové turnaje -stolný tenis -gulečník. Štýlová reštaurácia: -stravovanie -krytá letná terasa -altán s krbom - sála pre 70 osôb

Ubytovanie, penzión : -celoročné ubytovanie -rodinná dovolenka -trojlôžkové, dvojlôžkové a jednolôžkové izby. Celoročne je k dispozícii 10 lôžok, v čase prázdnin potom kapacita 70 lôžok. Možnosť využiť kuchynské vybavenie a spoločnú jedáleň. V areáli je zaistené aj parkovanie automobilov. Úschova kolies. Vo všetkých izbách je možné ...

Maloobchod, predaj: -Obchod - Bistro - zmiešaný tovar. Ubytovanie na súkromí Biela 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Penzión - ubytovanie: - ubytovanie v dvoch až štvorlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením a TV - kapacita - štrnásť lôžok - spoločná, plne vybavená kuchynka - spoločenská miestnosť s krbovou pecou - miestnosť na ukladanie bicyklov a lyží.

Prenájom, doprava, montáž aj demontáž lešenia: - rúrkové - rámové SGB. Lacné Štramberkové ubytovanie - v súkromí: - 10 miest na ubytovanie - súkromný apartmán - wifi pripojenie.

Predaj: - zmiešaný tovar. Ubytovanie: - apartmány.

Pension DANA sa nachádza v podhorskom mestečku vo Vrbne pod Pradědom neďaleko kúpeľov Karlovej Studánky a najvyššou horou Jeseníkov Praděd. Je vhodný pre rodinné dovolenky, romantické aj pre služobné jednodenné prenocovanie.

Bistro: - priestory na firmenie prezentácie a večierky. - spodný salónik 20 miest - hosťovňa 40 miest Ubytovanie: - 5 dvojposteľových izieb - kuchyňa s jedálňou, obývacia izba - bazén, sauna.

Penzión s reštauráciou v malej Morávke. Hostia majú k dispozícii spoločenskú miestnosť a reštauráciu.

Penzión s apartmánmi vhodný pre ubytovanie rodín s deťmi v Dolnej Lomnej. Privátny wellness s vírivkou a fínskou saunou, detský kútik, vonkajšie ihrisko, beachvolejbalový kurt.

Chalupa U Míla ponúka ubytovanie pre 30 ľudí v rodinnom duchu. Vyberať môžete z 9 izieb, ktoré ponúkajú útulné vybavenie. Niektoré sa nachádzajú v podkroví a disponujú balkónom s výhľadom na celý dvor s konským výbehom či rybník. Umiestnenie nášho penziónu je vhodné na pešie výlety. Nachádza sa tu viac ako 70 náučných chodníkov a ...

Penzión, ubytovanie vhodné pre rodiny s deťmi, v tichej oblasti Beskýd pod Ondrejníkom. Sú dva apartmány / 3, 4 / lôžkové s možnosťou prístelky. Je plne vybavená kuchynka s možnosťou si pripraviť jedlo. Možnosť vonkajšieho grilovania a posedenia pri ohni.

Ubytovanie v rodinnom penzióne v apartmánoch s vlastnou kuchynskou a sprchovacím kútom v krásnej prírode Jeseníkov.

Poloroubenka Grimik sa nachádza v Držoviciach neďaleko Prostějova a Plumlovskej priehrady. Poloroubenka sa skladá z predsiene, obývacej izby, kuchyne, kúpeľne av podkroví sú 4 spálne. Celková kapacita je 7 lôžok. Súčasťou polorúbenky je aj wellness zóna s vírivkou a fínskou saunou.

Spoločnosť VIKIPAN, s.r.o. prevádzkuje penzión a reštauráciu Luto v Prostějove - Krasiciach. V penzióne Luto si môžete vybrať z dvojposteľových alebo trojposteľových izieb s vlastným sociálnym zariadením av reštaurácii si dať denné menu.

Ubytovanie u Malinkovičov umožňuje ubytovanie v apartmáne rodinného domu s kapacitou 8 osôb. Apartmán má 2 trojlôžkové izby a 1 dvojlôžkovú, každá izba má svoju kúpeľňu a súčasťou je vybavená kuchyňa.

Penzión No.1 poskytuje ubytovanie v niekoľkých izbách a 1 apartmán. Kapacita penziónu je 15 – 18 lôžok. Dvojlôžkové izby sú vybavené manželskou posteľou alebo samostatnými lôžkami. Súčasťou izieb je sociálne zariadenie a samozrejmosťou je aj Wi-Fi. Na prízemí penziónu je reštaurácia.

Ubytovanie U Koňadry prenajíma 2 apartmány, prvý je bezbariérový na prízemí pre 4 osoby a druhý je klimatizovaný v podkroví pre 6 osôb. K dispozícii je aj prístelka. Apartmány majú sociálne zariadenie a plne vybavenú kuchyňu.

Apartmán Lednická sa nachádza v Lednicko-valtickom areáli a je v ňom možné ubytovať 4 osoby. V spálni sa nachádza manželská posteľ, obývacia izba je s plne vybavenou kuchyňou as rozkladacími posteľami.

Penzión Romance poskytuje ubytovanie v Břeclavi. Hostia si môžu vybrať a rezervovať izby dvojlôžkové, jednu trojlôžkovú alebo štvorlôžkovú. Izby sú vybavené sociálnym zariadením. V prípade záujmu je možné si v penzióne objednať aj raňajky. Adresa Penziónu Romance: Pri rybníku 12, 69003Břeclav - Stará Břeclav

Nad Vinným Sklípkem predstavuje ubytovanie v Znojme, kde je k dispozícii apartmán pre 3 osoby so spálňou, vybavenou kuchyňou a kúpeľňou so sprchou.

Penzión U Divokých poskytuje ubytovanie na veľmi pokojnom mieste, na okraji Brodu nad Dyjí: - krásny výhľad na blízku Pálavu - 2 päťlôžkovými apartmánmi s vlastným vchodom a je vhodný na ubytovanie dvoch rodín alebo skupiny priateľov.

Ubytovanie, penzión, penzión Pavir: -kapacita penziónu 21 miest -dvojlôžkové, trojlôžkové izby -izby sú s vlastným soc. zariadením -stravovanie v reštaurácii. Pivničná vináreň: -kapacita 50 miest -možnosť konania osláv, večierkov, seminárov, promócie atď. Reštaurácia: -obedy, večera, týždenné menu -kapacita reštaurácie 30 osôb, ...