Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Gastroblue, s.r.o. sa zameriava na hostinskú činnosť, ubytovacie služby a kultúru.

Útulný rodinný penzión Chez Martine v Znojme. Ubytovanie v troch dvojlôžkových izbách v Provence štýle s možnosťou až dvoch prísteliek. na každej izbe vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Možnosť objednania polpenzie alebo plnej penzie.

Penzión - raňajky formou švédskeho stola - parkovanie alebo uschovanie bicykla v areáli penziónu - možnosť posedenia pri táborovom ohni alebo krbe - pobyt psa možný za poplatok - možnosť športovania na obecnom ihrisku - spoločenská miestnosť.

Penzión INspira Vranov nad Dyjí. Ubytovanie. -dvojlôžkové izby, prístelky -jeden 4-lôžkový apartmán. Reštaurácia. Stravovanie v našej reštaurácii po celý deň.

Ubytovanie (chaty Ezo, chata Suzan a apartmány pri vode). CHATY EZO na Vranovská PLÁŽI Chata športového typu vhodná pre 1-2 rodiny, možnosť až 8 lôžok. Vhodné pre rodiny, športovcov, rybárov, v blízkosti pláže nad jazerom. K dispozícii je ohnisko a ruské kolky. K chate je zavedená studená voda. Chata má dve izby, verandu s kuchynským ...