Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Penzión: -nachádza sa v centre Českého Krumlova pod námestím -každé apartmán má romantický nádych a obsahuje štýlové zariadenie s vlastnou kúpeľňou a minibarom -stravovanie.

Golfový klub. Ubytovanie: -penzión Reštaurácia

Penzión pri Lipenskom jazere. Ubytovanie v trojlôžkových a dvojlôžkových izbách. Kúpeľňa na izbe. Raňajky, obedy a večere v reštaurácii neďaleko. Zadarmo výletný balíček s pohľadnicami a týždennou ponukou výletov po okolí.

Penzión - zákaz fajčenia v ubytovacích priestoroch - 1 x 5 a 6 lôžok + kuchynka + internetové pripojenie - 1 apartmán 2+4 + kuchynka - 1 x 2 lôžková izba - možnosť lyžovania Reštaurácia - hotové jedlá a minútková kuchyňa

Pension. Školiace stredisko. -konferenčná miestnosť. -bazén.

Rodinný penzión. - päť izieb a 14 lôžok a prísteliek - kúpeľňa a WC na izbe - TV a WiFi - raňajky na izbu - zvieratá sú vítané.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Penzión - 8 bytových jednotiek - 1 izba - bezbariérový prístupchalupa - kapacita 9 lôžok - nefajčiarsky objekt

Prevádzkovanie penziónu ALFA - izby s vlastným sociálnym zariadením - bowlingová dráha - wifi, stravovanie v reštaurácii - parkovanie.

Rodinný penzión v pokojnej vilovej štvrti, záhrada, terasa, bazén, kúsok od stanice metra Chodov. Poskytujeme ubytovanie s raňajkami. Parkovanie pred objektom v ulici Malebná.