Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Penzión: -ubytovanie v apartmánoch -11 plne vybavených apartmánov (TV, sprcha, WC, kuchynka) vrátane spoločenských priestorov -spoločenské priestory -možnosť lyžovania, cykloturistika, biliard -vhodné pre rodiny s deťmi -WIFI FREE Objednávky: -Lenka Šnajdrová.

Ekofarma Rybník. Chov: - mäsový dobytok - ovce - kone Ubytovanie: - penzión

Ubytovanie: - penzión - kapacita 30 lôžok: - dvojlôžkové až šesťlôžkové apartmány s kuchynkou, kúpeľňou so sprchou a WC. Súčasťou vybavenia penziónu je aj požičovňa bicyklov. Umiestnenie penziónu ponúka široké možnosti pre pešiu turistitku aj cykloturistiku. Pre rybárov je možné zaistiť kvóty.

V ponuke sú jednolôžkové a dvojlôžkové izby vybavené: - farebným televízorom - kuchynským kútom s chladničkou, elektrickým sporákom, drezom - internetovým pripojením - pohodlným nábytkom - kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou a WC

Penzión v centre mesta Domažlice. Ubytovanie je 100m od námestia. Kapacita penziónu je 20 lôžok v 2 až 4 lôžkových izbách. Izby s vlastným WC a TV.Apartmán a bezbariérová izba. Vlastné parkovisko, letná terasa a požičovňa bicyklov. Cykloturistika.

Ubytovanie na súkromí. Prijmite prosím pozvanie do príjemných a útulných priestorov ubytovania v našom rodinnom dome. Či k nám zavítate na jednu alebo viac nocí, veríme, že sa u nás budete cítiť ako doma.

Penzión Mašek Penzión: -ubytovanie s raňajkami -kapacita pre 12 osôb v zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením.

Služby: -kaderníctvo -pedikúra. Penzión.

Penzión - kapacita 31 lôžok - plne vybavené izby, manželská izba, turistické izby - v blízkosti možnosť celodennej stravy - detské ihrisko - parkovanie v záhrade - gril, ohnisko - vhodné pre svadobčanov, firmy, školy v prírode, športové sústredenia, školské výlety, harmonizačné pobyty študentov

Penzión - kapacita 15 plne vybavených apartmánov pre 53 osôb.

Penzión - kapacita 49 osôb - dvoj, troj a štvorlôžkové izby - pripojenie k internetu - úschovňa bicyklov - raňajky - posedenie na záhrade - detské pieskovisko, preliezky - stolný tenis. Reštaurácia.