Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Penzión: - kapacita 16 lôžok - 2 - 4 lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením, televíziou, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a prípojkou na počítač - školiace stredisko - úschovňa bicyklov - parkovanie pri penzióne - možnosť organizovania honov a rybárčenia.

Penzión - kapacita ubytovania 16 lôžok - 4 izby po 4 lôžkach - izby vybavené sprchovacím kútom a sociálnym zariadením - parkovisko Reštaurácia - kapacita 50 miest, salónik.

Služby: -penzión -reštaurácia -bowling

Služby: -sprostredkovanie ubytovania

Penzión - kapacita 30 lôžok reštaurácie - kapacita 50 miestzáhradka - kapacita 25 miest

Výroba, predaj: -hutnícky materiál Penzión „Na Starej fare“ Háj 175, 431 91 Lúčná pod Klínovcom tel: 774 494 224

Rodinný statok Zapletalových sa nachádza v malebnej krajine neďaleko Kolína v Novej Vsi. Poskytujeme celoročné ubytovanie. K dispozícii máme 2 štvorlôžkové izby s príslušenstvom a sociálnym zariadením, WIFI pripojením na internet Môžete tiež u nás využiť požičovňa bicyklov a svoju dovolenku stráviť aktívne. Rodinný statok Zapletalových získal ...

Rodinný penzión - celková kapacita 21 lôžok - dvojlôžkové izby, apartmán - možnosť rybárčenia vylovenú rybičku ihneď pripraví kuchár v kuchyni - organizovanie svadby, rauty, školenia, firemné akcie - darčekové poukazy Reštaurácia - kapacita 45 osôb - záhradka - grilovacia záhrada Sauna - bazén Squashové ...

Lyžiarsky areál. Spoločnosť Arrakis, spol. s r.o. Vám ponúka príjemné ubytovanie v Krkonošiach, vrátane výbornej kuchyne, skvelé podmienky na lyžovanie a bowling vo svojich prevádzkach Zelený Mlyn a Národný dom v Žacléri av Doske Dole.

Ubytovanie: -dve a trojlôžkové izby, -rodinné apartmány. Uschovňa bicyklov a lyží. Wifi. Reštaurácia.

Penzión: -ubytovanie v apartmánoch -11 plne vybavených apartmánov (TV, sprcha, WC, kuchynka) vrátane spoločenských priestorov -spoločenské priestory -možnosť lyžovania, cykloturistika, biliard -vhodné pre rodiny s deťmi -WIFI FREE Objednávky: -Lenka Šnajdrová.

Ekofarma Rybník. Chov: - mäsový dobytok - ovce - kone Ubytovanie: - penzión

Ubytovanie: - penzión - kapacita 30 lôžok: - dvojlôžkové až šesťlôžkové apartmány s kuchynkou, kúpeľňou so sprchou a WC. Súčasťou vybavenia penziónu je aj požičovňa bicyklov. Umiestnenie penziónu ponúka široké možnosti pre pešiu turistitku aj cykloturistiku. Pre rybárov je možné zaistiť kvóty.

V ponuke sú jednolôžkové a dvojlôžkové izby vybavené: - farebným televízorom - kuchynským kútom s chladničkou, elektrickým sporákom, drezom - internetovým pripojením - pohodlným nábytkom - kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou a WC

Penzión v centre mesta Domažlice. Ubytovanie je 100m od námestia. Kapacita penziónu je 20 lôžok v 2 až 4 lôžkových izbách. Izby s vlastným WC a TV.Apartmán a bezbariérová izba. Vlastné parkovisko, letná terasa a požičovňa bicyklov. Cykloturistika.