Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Penzión U Výstaviska ponúka lacné ubytovanie v pokojnom prostredí rodinného domu. Vybavenie penziónu je pôvodné a jednoduché. Penzión sa nachádza priamo oproti bráne č. 3 výstavného areálu Č. Budějovice. Vzdialenosť od hlavného námestia Přemysla Otakara II je 20 min. pešou chôdzou. Výhodou je tiež dobrá dopravná dostupnosť (200m od zastávky MHD) a ...

Ubytovacie služby - ubytovne, lacné hotely, penzióny a garsky nielen pre firemnú klientelu, turistov, ale aj jednotlivcov.

Pension Siesta: - celková kapacita penziónu je 26 lôžok - ubytovanie Lipno - lyžovanie Hochficht.

Apartmány Na Starej pošte. Ubytovanie. Apartmán 1, 3+1 -hala -izba (TV, pohovka, truhla) -spálňa (3 postele, skriňa) -kuchyne (kompletné vybavenie, sporák, chladnička, kávovar, varná kanvica, mikrovlnná rúra) -kúpeľňa (sprchovací kút, WC) -parkovisko + kolkáre -pripojenie k internetu. Apartmán 2 -2+1, cca 75 m2 -kuchyňa (kompletné ...

Rodinný penzión za Budvarom: -ubytovanie -každá izba vybavená vlastným WC a kúpeľňou, TV a sat, mikrovlnou rúrou -WIFI pripojenie - parkovacie státie v objekte - parekovanie v garáži.

Penzión U Šípku - rodinný penzión s reštauráciou.

Nožiarstvo. Výroba: -exkluzívne nože-sendvičové nože pre lov a voľný čas - etnické nože. Predajná galéria: -továrni vyrábané nože z celého sveta -brúsky. Romantické ubytovanie.

Služby: - reštaurácia - salónik (25 miest) - penzión

Penzión Červené Blato - kapacita 45 lôžok - 2, 4 a 5 lôžkové izby s možnosťou prísteliek - kapacita 45miest - česká a medzinárodná kuchyňa - možnosť organizovania akcií, svadieb Reštaurácia - kapacita 45 miest - česká a medzinárodná kuchyňa - možnosť organizovania akcií, svadieb - vonkajšia terasa pre 30 osôb.

Poskytujem ubytovanie pre 1 až 7 osôb. Plne vybavená kuchyňa, TV-DVD, internet možný, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Súčasťou stavania je pohostinstvo s predzáhradkou, ohniskom, pieskoviskom pre deti.