Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Služby: - reštaurácia - penzión

Penzión Ivana - ubytovanie v apartmánoch dvoch a viaclôžk., vrátane kuchynsk.kútu, chladničky, mikrovl..a soc.zařízení.Každý apartmán má vlastný vchod, posedenie v altánku, možnosť grilovania a kúpania vo vyhrievanom bazéne. Lehátka a záhrad. posedenie k dispozícii. Pre deti veľká záhrada s ihriskom, trampolína, ruské kolky. Wi-fi v celom ...

Ekologická farma zámok Skřivaň. Služby: - ubytovanie - reštaurácia - svadobné hostiny - vychádzky na koňoch.

Penzión Na Kopečku: -ubytovanie v dvoch objektoch -úschova kolies -parkovanie v záhrade domu.

Eko farma - ubytovanie v apartmánoch - obora sa zverí.

Kompletné stavebné práce. Dodávka a predaj: - stavebný materiál - štrk - piesok a kamenivo. Odvoz sutí a odpadov. Kontajnerová preprava. Prepravy materiálov: - hydraulická ruka - sklápacie korby. Zemné práce. Ubytovanie.

Ponúkame ubytovanie v penzióne v centre obce Horní Bečva, v blízkosti Rožnova pod Radhoštěm v Beskydoch. Penzión je vhodný pre rodiny s deťmi, firemnú klientelu a seniorov. Služby: - ubytovanie v dvojposteľových izbách, izba s terasou, apartmán. - izby sú vybavené štýlovo s nábytkom z masívu, TV, kúpeľňou - ponúkame pobytové balíčky za výhodnú ...

Penzión - vybavené apartmány - priestory pre školenia, semináre - jazdiareň - zapožičanie spoločenských hier Jazdiareň Biofarma - chov oviec, kráv.

Penzión - 1 až 5 lôžkové apartmány - izby vybavené WC a sprchovacím kútom - kuchynka vybavená varnou kanvicou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou, varičom - záhrada - parkovanie v uzavretom dvore.

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním. Služby: -možnosť aj dlhodobejšieho ubytovania. Zloženie izieb: -pre 2 osoby -pre 1 osobu -apartmán.

Ubytovanie, penzión Chřiby: -nový útulný 2, 3, 4 lôžkové izby -celková kapacita 41 pevných lôžok + 5 plnohodnotných prísteliek, -2 izby s bezbariérovým prístupom, -sociálne zariadenie na izbe, TV, wifi, klimatizácia -wellness - sauna, vírivka, vyhrievané ležadlá, vonkajší plavecký bazén, -spoločenské priestory až pre 90 osôb -príjemné a ...

Kategória: -hotel s celoročným ubytovaním v historickej časti mesta Kroměříža. Pohostinstvo: -občerstvenie -Vínna pivnica.

Pension Bonaparte ponúka komfortné ubytovanie v zrekonštruovanom dome, z devätnásteho storočia.

Rodinná reštaurácia, kaviareň a penzión: - reštaurácia 45 miest - letná záhradka 40 miest - súkromné a firemné akcie - svadby - wifi Ubytovanie: - 4 izby - kapacita 12 miest - vlastná sprcha, WC, TV, wifi, varná kanvica.

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním -školenia a oslavy -svadby. Zloženie izieb: -10 dvojposteľových izieb -2 apartmány. Vlastné sociálne zariadenie. Pohostinstvo: -reštaurácia a bar -letná záhradka -Vínna pivnica.

Rodinný penzión - lacné ubytovanie Vsetín viac na www.hospodakamenak.cz