Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Celoročné ubytovanie v Penzióne Mata. Zloženie izieb: -6 dvojposteľových izieb - 3 dvojposteľové izby (letiská), 3 dvojposteľové - pri 2 izbách možnosť prístelky -max. kapacita 16 osôb -na ubytovanie tenisový kurt zadarmo -apartmány -internetové pripojenie Wi-Fi -sociálne zariadenia na izbách. Organizovanie osláv a podujatí.

Pension Jeník - penzión - kapacita ubytovania je 5 izieb.

Rekreačne športové a vzdelávacie centrum - jazdiareň, ustajnenie koní, vychádzky, jazdectvo - hipostanica - penzión, penzión, ubytovanie - kaviareň - wellness.

Pension U Rytiera - penzión, ubytovanie v Českom Švajčiarsku - reštaurácia.

Dizajnový penzión Vejrovna - ubytovanie v hájenke.

Reštaurácia a penzión Pod Radnicou - reštaurácia s kapacitou 50 osôb vo vnútri a 30 osôb na terase, tradičná česká kuchyňa - ubytovanie s kapacitou 15-tich lôžok.

Ubytovanie a dovolenka v Českom raji: - izba, sprcha, WC - svadby, rauty - prostredie vhodné pre turistické a lezecké túry (Český Raj, Trosky, Kosť, Humprecht, Hrubá Skala, Valdštejn, Jičín, Turnov, Detenice).

Penzión. Ubytovanie: -5 dvojposteľových izieb -možnosť prístelky -vlastné sociálne zariadenie -farebná televízia -možnosť ubytovania so psom -možnosť raňajok -celoročná prevádzka -v centre Českých Budějovíc -požičovňa bicyklov. .

Penzión a reštaurácia - ubytovanie v dvoch dvojlôžkových izbách s príslušenstvom s možnosťou prístelky a jeden trojlôžkový apartmán s príslušenstvom - reštaurácia s terasou ponúka špeciality, pizzu, šaláty alebo domáce dezerty podľa dennej ponuky.

Penzión Vion sa nachádza na západnom predmestí Plzne na cestnej trase smerom na Striebro, Rozvadov, cca 100m za hotelom York.Od centra je vzdialený približne 5km, v dosahu MHD a spojenie ČD, 10 min.od nákupného centra Borské polia. Penzión sa nachádza neďaleko priehrady Hracholusky, v blízkom okolí sa nachádza Benediktínsky kláštor Kladruby, ...

Penzión U vodníka Kebuleho - ubytovanie v apartmánoch - reštaurácia.

Penzión: - dvoj až trojlôžkové apartmány s možnosťou prístelky sprchovací kút alebo vaňa na izbe, farebná TV, chladnička, balkón, kuchynka, bezdrôtové Wi - Fi - raňajky - vonkajšie posedenie s krbom - parkovisko.

Rodinný penzión s celoročným ubytovaním - kapacita 11 osôb: - 3x izba s vlastným sociálnym zariadením. Vybavenie objektu: - bezdrôtové pripojenie k internetu na izbe. - požičovňa bicyklov - detské pieskovisko - stolný tenis - sauna - bazén. Možnosť výletu na šesťkolke po okolí. Zaistenie dopravy na vlak alebo autobus. Parkovanie ...

Služby: - ubytovanie v rodinnom domčeku s vlastným vchodom - dve dvojlôžkové izby, jedna s možnosťou prístelky, každá izba má svoje sociálne zázemie, vybavená kuchynka.

Chov: - včely - hydina (husi, kačice, morky) Výroba, predaj: - med. Ubytovanie: - tel.: 775 757 412

Ubytovanie: - penzión. Adresa: Benecko 102 Česká republika 512 37

Ubytovanie: - penzión. Reštaurácia: - salónik (30 miest).

Ubytovanie: - penzión. Penzión Mikeš Pec pod Sněžkou 241 Pec pod Sněžkou 542 21

Služby: - sauna - masáže - relaxácia - vírivka. Ubytovanie: - apartmán.

Ubytovanie: - drevenica - dva samostatne prístupné apartmány