Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Služby: - pivné kúpele - penzión - reštaurácia. Pivovar, výroba: - pivo.

Služby: - komfortné ubytovanie v prvorepublikovej vile - spoločenská miestnosť - denný a večerný bar - wellness - záhrada

V tesnej blízkosti penziónu U Toma sa nachádza Brdy a CHKO Český Kras, čo je záruka krásnej prírody. Je tu 15 lôžok s možnosťou prísteliek, presnejšie dva apartmány, štvorlôžková izba a trojlôžková izba.

Wellness a fitness na najvyššej úrovni: - posilňovňa vybavená novými strojmi - aeróbna sála so širokou ponukou kurzov - detský kútik vybavený mnohými hračkami. Šport bar - kapacita 21 osôb Letná záhradka. Piatok a sobota grilovania. Možnosť živej hudby. Wellness: - whirlpool - veľkokapacitná vírivka - parná, suchá Fínska sauna ...

Ranč Orlice - ubytovanie v rodinnom penzióne - agroturistika - jazdy, výcvik a vychádzky na koňoch - spoločenské akcie, oslavy, svadby.

Penzión - ubytovanie v 5 apartmánoch - k dispozícii je internetové pripojenie k internetu - je možné využiť splečenskú miestnosť s barom.

Celoročné ubytovanie v Penzióne Mata. Zloženie izieb: -6 dvojposteľových izieb - 3 dvojposteľové izby (letiská), 3 dvojposteľové - pri 2 izbách možnosť prístelky -max. kapacita 16 osôb -na ubytovanie tenisový kurt zadarmo -apartmány -internetové pripojenie Wi-Fi -sociálne zariadenia na izbách. Organizovanie osláv a podujatí.

Pension Jeník - penzión - kapacita ubytovania je 5 izieb.

Rekreačne športové a vzdelávacie centrum - jazdiareň, ustajnenie koní, vychádzky, jazdectvo - hipostanica - penzión, penzión, ubytovanie - kaviareň - wellness.

Pension U Rytiera - penzión, ubytovanie v Českom Švajčiarsku - reštaurácia.

Dizajnový penzión Vejrovna - ubytovanie v hájenke.

Reštaurácia a penzión Pod Radnicou - reštaurácia s kapacitou 50 osôb vo vnútri a 30 osôb na terase, tradičná česká kuchyňa - ubytovanie s kapacitou 15-tich lôžok.

Ubytovanie a dovolenka v Českom raji: - izba, sprcha, WC - svadby, rauty - prostredie vhodné pre turistické a lezecké túry (Český Raj, Trosky, Kosť, Humprecht, Hrubá Skala, Valdštejn, Jičín, Turnov, Detenice).

Penzión. Ubytovanie: -5 dvojposteľových izieb -možnosť prístelky -vlastné sociálne zariadenie -farebná televízia -možnosť ubytovania so psom -možnosť raňajok -celoročná prevádzka -v centre Českých Budějovíc -požičovňa bicyklov. .

Penzión a reštaurácia - ubytovanie v dvoch dvojlôžkových izbách s príslušenstvom s možnosťou prístelky a jeden trojlôžkový apartmán s príslušenstvom - reštaurácia s terasou ponúka špeciality, pizzu, šaláty alebo domáce dezerty podľa dennej ponuky.

Penzión Vion sa nachádza na západnom predmestí Plzne na cestnej trase smerom na Striebro, Rozvadov, cca 100m za hotelom York.Od centra je vzdialený približne 5km, v dosahu MHD a spojenie ČD, 10 min.od nákupného centra Borské polia. Penzión sa nachádza neďaleko priehrady Hracholusky, v blízkom okolí sa nachádza Benediktínsky kláštor Kladruby, ...