Zháňate ubytovanie? Vyberať si môžete z množstva luxusných aj lacných hotelov a hostelov. Vybrať si môžete hotely s raňajkami, s polpenziou alebo plnou penziou. Hotely sú rozmiestnené po celej Slovenskej republike a ponúkajú vám stabilné zázemie na cestách

V areáli Park Golf a Konferencie Park v Hradci Králové sú k dispozícii konferenčné a seminárne priestory až pre 100 osôb, panoramatická reštaurácia, hotel a športové zariadenia vrátane golfového ihriska a všetkých. Celý areál sa nachádza priamo v Hradci Králové a napriek tomu tu nájdete úplné súkromie pre Vašu akciu a príjemné prírodné prostredie.

Hotel: - ubytovanie - 17 dvojposteľových izieb - 2 jednolôžkové izby - 1 trojlôžková izba - 4 apartmány - dvojlôžková izba pre ZŤP - celková kapacita: 24 izieb + 10 prísteliek. Reštaurácia: - stravovanie. Lobby bar. Vinotéka. Retro kaviareň. Viacúčelová sála. Salónik.

Závodné stravovanie: -rozvoz jedál a obedov - tel.724903550-denné menu s polievkou-výber zo 4 druhov jedál. Rozvoz na zavolanie nášho tovaru (Fly expres) -výber z jedálnička a nápoja Zloženie izieb: -6 dvojlôžkové -1 trojlôžková+ poschodová posteľ pre 2 -2 štvorlôžková+ poschodové postele pre 3 Vybavenie objektu: -reštaurácia 70 ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby

Hotel, ubytovanie: -kapacita 27 lôžok Reštaurácia, pohostinstvo. Sauna. V blízkosti vlaková stanica, futbalové ihrisko.

Valašský šenk a hotel: -4 dvojlôžkové apartmány -3 trojlôžkové apartmány -1 štvorlôžkové apartmány -5 trojlôžkových izieb + 1 dvojlôžková, sociálne zariadenie na poschodí. -reštaurácia 45 miest -salónik 25 miest -salónik 30 miest -vonkajšia záhradka -bazén -denné menu -parkovisko.

Pizzeria a Hotel Na Starej pošte - reštaurácia má kapacitu 90 miest - ubytovanie ponúka jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, prípadne až štvorlôžkové apartmány - izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, televíziou a pripojením k internetu.

Ubytovanie, hotel: -reštaurácia -welness -poriadanie -svadby a oslavy, školenia a konferencie.

Novo zrekonštruovaný a moderne vybavený hotel Colloseum poskytuje svojim hosťom ubytovanie v 20 komfortných izbách. Vybrať si môžete dvojlôžkovú izbu štandard, plus či podkrovné štúdio. Ďalej je náš hotel vybavený reštauráciou, zmenárňou a bezpečnostnými schránkami na cennosti. Vďaka svojej polohe v strede Prahy to od nás nemáte nikam ďaleko. ...

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia

Zaisťujeme najvyššiu možnú kvalitu ponúkaných apartmánov, hotelov a kyvadlovej dopravy. Ubytovanie. Apartments: - Súkenická - Zábehlice - Havlíčkova - Martha - Anna Hotely: - Amadeus - Aura - Brno - Septimus Ďalšie služby: - hotelová doprava - sprievodca Prahou.

Štvorhviezdičkový designový andel's hotel Prague ponúka štýlové ubytovanie v blízkosti historického centra Prahy.

Hotel***. Ubytovanie: -3 jednolôžkové izby -23 dvojposteľových izieb -2 apartmán. Vybavenie izieb: -sprchovací kút -WC na izbe -telefón -televízor -satelit -minibar. Služby: -výťah -izbový servis od - do -sekretárske a faxové služby -úschovňa cenných predmetov -pranie a žehlenie -zmenáreň.