Chaty a chalupy po celej Slovenskej republike s možnosťou ubytovania. Zvoliť si môžete luxusné chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénom, lacné chaty alebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Možnosť krátkodobého prenájmu alebo kúpy objektu.

Severomoravská chata ponúka ubytovanie: - ubytovacia kapacita 100 miest - 2-5 lôžkové izby - izby s vlastným sociálnym zariadením, apartmán, izby so spoločným sociálnym zariadením - zvieratá povolené - reštaurácia.

Chata Kouty nad Desnou: - rekreačná chata - kapacita apartmánov - veľký apartmán, malý apartmán.

Chata Ramzovské sedlo ponúka na prenájom: -chata s celoročným ubytovaním hotelového typu: -izby 2, 3 a 4 lôžkové - vlastná sprcha, WC, TV za poplatok. Vybavenie objektu: -reštaurácia, jedáleň -stolný futbal -tenisové kurty -sauna -fitcentrum -vyhrievaný krytý bazén.

Chalupa U STRATENÉHO KOCÚRA: - 2 apartmány s vybavenou kuchyňou - vlastné sociálne zariadenie - spoločenská miestnosť s kachľovou pecou a biliardom - sauna - úschovňa lyží a bicyklov - možnosť grilovania - krytá pergola - pieskovisko - kúpacie jazierko - tenisový a volejbalový kurt - parkovanie na pozemku majiteľa - WI-FI.

Chalupa - kapacita 6 lôžok - kúpeľňa a splachovacie WC - vybavená kuchyňa - farebný televízor - rádio - na dvore posedenie s krbom a grilom.

Penzión U Školy poskytuje celoročné ubytovanie: - 3x 2-3 lôžková izba - 1x apartmán s kuchynkou - wifi, TV, SAT - parkovisko. Športové vyžitie: - lyžovanie - turistika.

Horská chata Eliška ponúka - 5 apartmánov - každý apartmán má vlastné WC s kúpeľňou, vybavenú kuchynku, TV.

Prenájom novopostavenej chalupy na okraji obce v pokojnej dedine na Vysočine v CHKO Žďárské vrchy ponúka komfortné zázemie pre rodiny s deťmi aj vyznávačov aktívneho odpočinku. V okolí nájdete mnoho turistických trás a cyklotrás, v zime sú v okolí udržiavané bežecké stopy, ľahko dostupných je niekoľko zjazdoviek. Za chalupou je veľká oplotená ...

Chata Orbea: - ubytovanie - chata - malebné Jeseníky.

Bližniak Marek poskytuje ubytovanie: -samostatná chalúpka s kapacitou 3+1 -sociálne zariadenia -samostatná vybavená kuchynka -vlek s osvetlením 300 m -Ceny od 300-600, -Sk osoba/noc.

Chata Čertovy kamene poskytuje ubytovanie: - kapacita 38 lôžok - stravovanie vo vlastnej reštaurácii. - rekreácia, športové vyžitie.

Chata Červenohorské Sedlo: - ubytovanie - reštaurácia - 67 lôžok - ubytovanie celoročne.

Spoločnosť Bonera, s.r.o. zaisťuje prevádzku sedačkovej lanovky z Ramzovej na Šerák a späť a prevádzku lyžiarskych vlekov v lyžiarskom areáli RAMZOVÁ. Chata Jiřího na Šeráku + reštaurácia tel. kancelária: +420 584 411 821 Penzión MAX + reštaurácia tel.: +420 583 230 077 Chata U lanovej dráhy + reštaurácia tel.: +420 583 230 ...

Autocamping, autokemping, chatky. Ubytovanie: -celoročné -kapacita 120 lôžok -dvojlôžková izba tuz.260, -Sk, cudz.480, -Sk -trojlôžková izba tuz.390, -Sk, cudz.720,-Sk -kapacita v chatkách 100 lôžok -reštaurácia, bufet, tenisové kurty, kúpalisko.

Jiří Škurek poskytuje prenájom - rekreačné chaty - chalupy Databáza - ubytovanie v rekreačných chatách po ČESKEJ REPUBLIKE - štýlové chalupy na prenájom

Turistická chata Švajčiareň ponúka ubytovanie v Jeseníkoch: - cykloturistika - bežecké lyžovanie - lyžovanie, lyžiarske kurzy.

Ing. Petr Vyhlídal poskytuje ubytovanie v Chalúpke Viki: - ubytovanie je maximálne pre 8 osôb v 3 samostatných spálňach (2x2lôžková, 1x4lôžková).

Chalupy pod Pyšnou lúkou poskytuje ubytovanie v chalupách a dreveniciach.

Ľubomír Kolba: - práca s motorovou pílou. - zámočníctvo. - výškové práce. - tesárske a pokrývačské práce. - prenájom horolezeckej steny. - prenájom rekreačnej chaty.

Ing. Jaromír Vavrouch prenajíma chalupu na Malej Morávke v Jeseníkoch. Tiež sa špecializuje na účtovníctvo: - spracovanie účtovníctva - daňová evidencia

AMK kemp Hranice je autokemping.

Chata - ubytovanie v poľovníckom štýle - spálňa pre 4 osoby - kuchyňa - kúpeľňa, WC - obývacia izba

Chata pre ubytovanie kolektívov - kapacita 28 ľudí - štyri 5 - tí lôžkové izby - jeden 4 lôžkový - chatka 4+1 lôžka - spoločné WC a sprcha - spoločná kuchyňa s vybavením - spoločenská miestnosť s TV - možnosť športového vyžitia tenis, pink pong - nohejbal, rybolov, cykloturistika