Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Víta Vás hotelový rezort Lony. Hotel Lony sa nachádza v malebnej dedinke Kozovazy, iba 15 minút cesty po diaľnici D11 z Prahy - Čierny Most. Našim hosťom ponúkame 32 izieb, tj celkom 77 lôžok, rozdelených prevažne do dvoch a trojlôžkových izieb. Hotel disponuje izbe štandard, ale aj niekoľkými apartmány s vlastným kuchynským kútom a ...

Rodinná farma: Chov: - mäsový dobytok - ovce. Služby: - ubytovanie - krčmička, tel.: 608 233 275

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - Wellness a SPA centrum

Penzión Šléglov ponúka celoročné ubytovanie v srdci Jeseníkov a je horskou prírodou úplne obklopený. Na ubytovanie ponúkame deväť nadštandardne vybavených izieb a apartmánu. Pohodlie hostí je pre nás prioritou, preto si zakádame na kvalitnom vybavení. Penzión je rozdelený na dve poschodia. Na prvom poschodí sa nachádzajú štúdiá a apartmány, ...

Ubytovanie v secesnej vile: - 8 izieb-max. 20 lôžok - reštaurácia 40 osôb, salónik, terasa. - parkovanie v uzamknutom priestore.

Ubytovanie v apartmánoch, ktoré sa nachádzajú v samotnom centre Olomouc alebo v blízkosti vlakovej stanice.

Kategória: -Hotel s celoročným ubytovaním. Stravovanie zabezpečené v hotelovej reštaurácii. K dispozícii: - veľká záhrada - dva tenisové kurty - parkovanie v garáži či pri objekte. Zloženie izieb: - dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky. Pripojenie k internetu v objekte zdarma.