Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Romantické ubytovanie v južných Čechách. Ponúkame ubytovanie v južných Čechách. V okolí hotela je bohaté kultúrne vyžitie. Celková kapacita hotela je 81 lôžok – 21 izieb.

Spoločnosť eGspol s.r.o. prevádzkuje apartmány Korzo Lipno: - štúdiové, rodinné, mezonety, exkluzívne Ďalej zabezpečujú zemné práce strojom JCB 4CX a vyrábajú hasičské moduly.

Ubytovanie v penzióne Belle Donne, ktorý disponuje dvoma dvojlôžkovými izbami s možnosťou prístelka a apartmánom pre 4 osoby s prístelkou. Izby sú vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom, minibarom, rýchlovarnou kanvicou. Wifi zadarmo.

Ubytovanie Dyje - penzión u Znojma umožňuje návštevníkom užiť si oddych s dobrým vínom spoločne s lacným ubytovaním v prírode. Tento penzión má niekoľko izieb podľa počtu lôžok, súčasťou je sociálne zariadenie, malá kuchynka s mikrovlnou rúrou, chladničkou a varnou kanvicou.

Rodinný penzión v prostredí Národného parku Podyjí. Ubytovať sa môžete v 3 apartmánoch s vlastnou kúpeľňou a WC: K dispozícii ide aj dvojlôžkové izby s WC a kúpeľňou na chodbe. Ubytovanie možné celoročne, súčasťou je aj veľká spoločenská miestnosť pre 20 osôb.

Autocamping Výr: -ubytovanie, penzión -požičovňa vodných bicyklov.

Vinárstvo, výroba, predaj: - víno, vína - vínne želé, omáčky, horčica Ďalšie služby: - ubytovanie - vínna pivnica

Ubytovanie, penzióny, rodinný penzión.

Športové a regeneračné centrum Lhota pri Vsetíne. Hotel Wellness Reštaurácia. Fitness. Fyzioterapia. Prenájom ľadovej plochy. Verejné korčuľovanie.

Znovu otvorený nádherný kemp Brozany. V okrese Litoměřice. Ubytovanie ponúkame v krásnych chatkách. Máme vyhradené miesto ako pre obytné vozidlá, karavany, tak stany. V kempe ponúkame detské ihrisko a ohnisko, minireštauráciu. V rieke je možný rybolov. Možnosť kúpania. Ďalej je u nás možnosť požičania áut.

služby: -Hotel - 12 izieb dvojlôžkových, celkom 60 osôb - ubytovňa 12 osôb -reštaurácia -Ubytovanie -dvoulůžkové izby -možnosť prístelky -Sociálne zariadenie -WIFI -školící priestory Kongresová a vinárska turistika, ochutnávky, degustácie.

Palác Daun. Ubytovanie: - 7 apartmánov príslušenstvo kuchyne, kúpeľňa, obývací priestor (s koženou sedacou súpravou, TV, satelitom a wifi), spálňa. Fitnes centrum. Služby: -posilňovanie -osobný tréner Krabičková diéta. Rozvoz jedla.

Ubytovňa, ubytovanie v súkromí, penzión: -ubytovanie -6 izieb, celková kapacita 15 lôžok -2x trojlôžková izba, 4x dvojlôžková izba -cena je 250Kč za osobu Rozdelené na 2 podlažia - prízemie 7 osôb, prvé poschodie 8 osôb. K dispozícii: - kuchyňa - sociálne zariadenie a parkovacie miesto. - WIFI pripojenie - záhrada, terasa na posedenie, ...